KUNINGLIK TRIKK ⟩ Just seetõttu ei paista Kate Middletoni rinnahoidja õlapaelad kunagi välja

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Cambridge'i hertsoginna Kate saabumas tõllas hobuste võiduajamisele 2019. aasta suvel.
Cambridge'i hertsoginna Kate saabumas tõllas hobuste võiduajamisele 2019. aasta suvel. Foto: Jonathan Brady/PA Wire/PA Images/Scanpix

Naised on nii kaua karantiinis olnud, et rinnahoidjad on praktiliselt unustusse jäänud, kirjutab Cosmopolitan. Ent kuna varsti peab kontorisse tagasi minema, tasub hertsoginnast õppust võtta, et toestav pesuese kunagi silma ei torkaks.

Kuningliku etiketi ekspert Myka Meier, kes treenis Londonis endise kuninglikku majapidamisse kuulunud liikme käe all, avaldab Kate Middletoni saladuse, mil viisil kuninglik daam väldib välja paistvate rinnahoidjapaelte probleemi. Naine jagas seda põnevat infokildu oma Instagrami kontol vastavasisulises postituses, milles näeme ka pilte Kate'ist 2019. aastal toimunud hobuste võiduajamisel Royal Ascot.

Meier paljastas ka ajalehele The Sun, mis ikkagi sinivereliste kleitide all toimub. «Aluspesu ning rinnahoidjaid peetakse privaatseks intiimpesuks ning seda, et mõne kuningliku perekonnaliikme aluspesu välja paistaks, lihtsalt ei tehta. Rinnahoidja õlapaelte peitmiseks on mõned erinevad võimalused, näiteks see, et rinnahoidja on kantavasse rõivaesemesse juba sisse õmmeldud. Teine võimalus on kanda õlapaelteta vormivat pesu, kas siis sellist, mis jalgevahest kinni klõpsab, või hoopis sellist, millel on ka jalaosa küljes. Neid on võimalik osta praktiliselt kõigis nahatoonides ning kuna need tunduvad läbipaistvad, pole neid läbi riiete ka näha.» Kuigi vormivat aluspesu müüvad sajad ning sajad brändid, siis hertsoginna Kate ostab kuuldavasti enda oma John Lewise nimelisest poest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles