Billie Eilish sai hullunud fänni üle kohtus võidu

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Billie Eilish
Billie Eilish Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

Kuulsusega kaasneb asju, millega keegi arvestada ei soovi. Olgu need siis magamata ööd või jälitavad fännid. Just viimasega pidi 18-aastane lauljatar Billie Eilish vägikaigast vedama, vahendab Bang Showbiz.

24-aastane Prennel Rosseau on ilmselt kõigile võõras nimi. Küll aga mitte Billie Eilishile, kes esmaspäeval toimunud kohtuistungil talle lähenemiskeelu hankis. Rosseau üritas seitsmel korral pääseda lauljatari majja, et temaga tutvuda. 11. mail võttis kohus vastu otsuse, et edaspidi ei tohi Prennel Rosseau viibida Billie Eilishile ega tema perele lähemal kui 180 meetrit. Samuti on keelatud otsida tal kontakti terve Eilishi perekonnaga.

Eilishi sõnul ilmus mees esmakordselt tema ukse taha 5. aprillil. «Ta helistas uksekella ning mu isa läks ust avama. See kõik on näha ja kuulda ka videosalvestustelt,» kirjeldas Billie toimunut. Billie isa uuris, kas saab Rousseaud aidata, mille peale vastas mees: «Ma olen ilmselt majaga eksinud, aga kas Billie Eilish elab siin?»

Tüdruku isa eitas Billie seal elamist ning mees lahkus. Küll aga naases mõne aja pärast ning lauljatari sõnul hakkas Rousseau ilmutama kahtlema panevat käitumist. «Kui me turvamehi ootasime, oli Mr. Rousseau end sisse seadnud juba meie verandale. Istus maha, luges raamatut ja pidas üsna segast monoloogi. Mu isa palus tal mitmeid kordi lahkuda, aga ta ei teinud sellest välja,» kirjeldas Billie Eilish kohtudokumentides. Turvamehed viisid mehe minema, aga ta ei andnud jätkuvalt alla. Veidi hiljem oli ta tagasi ning sel korral otsustas lauljatari koduaia taga öö veeta. 5. mail võttis Rousseau oma julguse taas kokku ning seadis sammud jälle Eilishi ukse taha.

Eilish tõdes, et eelmisel nädalal pidi ta Rousseauga tegemist tegema lausa seitsmel korral. Kõige rohkem pani lauljatari muretsema teadmatus, kas jälitaja võib põdeda ka koroonaviirust. Prennel oli kandnud näomaski mõlemal korral nende uksetagust külastades, aga kui ta Billie isaga rääkis, oli mees maski näo eest eemaldanud. Eilishi sõnul ei kandnud mees ka kaitsekindaid, mis tekitas naisele veel suuremat ärevust, sest ta katsus nende uksekella ning ukselinki, mida puudutavad kodust väljudes ka terve tema perekond.

Politsei vahistas Prennel Rousseau eelmisel nädalal lausa kahel korral, kuid nende arust puuduvad mehe tegudel vägivallatunnused. Politsei sõnul püüavad nad vägivallatunnusteta kurjategijaid siiski mitte vanglasse paigutada, et vältida koroonaviiruse levikut. Mees saadeti tagasi oma New Yorgis asuvasse koju ning Billie jääb ootama ametlikku lähenemiskeelu orderit. TMZ andmetel annab kohus ametlikult oma otsusest teada alles 1. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles