Nipid, mille abil üheöösuhetes hea olla

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kuidas üheöösuhetes hea olla?
Kuidas üheöösuhetes hea olla? Foto: Shutterstock

Üks noor ja/või vallaline olemise boonuseid on võimalus proovida seksi erinevate inimestega, kirjutab The Frisky. Jah, öö võis küll olla kuum ja lõbus, ent kuidas hommikul käituda?

Siit leiad mõned juhised, kuidas olla hea partner üheöösuhteks.

1. Pane endale äratuskell

Tõuse üles ning lahku! Muidugi mitte siis, kui tead kindlasti, et sööte koos hommikust, ent üldiselt on mõistlik potentsiaalset kohmetust vältida ning ärgata üles enne oma kaaslast. Ent jäta temaga kindlasti ka enne lahkumist hüvasti (vaata allpool).

2. Punktina viimane musi

Enne kui uksest ning, potentsiaalselt, ka tema elust igaveseks välja kõnnid, pane kogu asjale punkt viimase suudlusega - isegi kui kogu asja kahetsed. Kui sa ei taha teda üles äratada, siis võid jätta ka musijäljega tänukirjakese.

3. Hoia suu kinni

See on kahe otsaga soovitust. Kui peaksid hommikul välja hiilima, siis ära tee liiga palju häält või kära. Teisest küljest ei ole mõtet ka oma sõpradele juhtunust laterdama kukkuda, eriti ühistele tuttavatele - ära ole ebaviisakas. Jah, on täiesti normaalne, et sa oma parima sõbra/sõbrannaga mõningaid detaile jagad, ent ära kuuluta kogu maailmale, kui hea või halb ta voodis oli.

4. Korista enda järelt

Ära jäta endast maha sodirada. Viska ära see veepudel, mille endaga kaasa tõid; viska ära kondoomiümbris; võimalusel silenda tekk oma voodipoolel. Siiski võib meeles hoida järgmist: kui soovid oma kaaslast veel näha, siis võid endast strateegiliselt midagi «maha unustada». Muidugi on mõistlik valida asi, mille kaotusega sa nõus oled. Näiteks peapael või midagi muud väikest.

5. Ära vabanda

Armastuses ning sõjas on kõik lubatud. Mõnikord asjad lihtsalt liiguvad kiiresti — kui soovid, siis mine vooluga kaasa. Ent sul on täielik õigus igal hetkel «ei» öelda. Tee mida ning keda sa tahad — nii ei ole süütundeks ega vabandusteks põhjust.

6. Vaata peeglisse

Tee kindlaks, et sa eriliselt loppis välja ei näeks. Hommikune teekond koju muutub tunduvalt paremaks, kui sa ripsmetuššist tingitud pandasilmadega kellegi teele ei satu. Seega pese oma nägu, pane huulepulk peale ja päikseprillid ette ning kohenda koos kleidiga paika ka oma enesekindlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles