11 erutavat tegevust, millega endale seksituju tekitada

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Mõnel päeval pole vaja palju, et kallimaga voodisse hullama hüpata. Teinekord lihtsalt pole tuju ja ükski kallima meelitus ei mõju. Pole hullu – see on täiesti normaalne nähtus, mida saab kerge vaevaga muuta, kirjutab Women's Health.

Meie sugutung on väga kergesti meie maailmas ja kehas toimuvale reageeriv. See, et sa ei tunne momendil iget tunnet armatsemiseks, ei tähenda, et sa ei saaks end vastavale lainele viia. Libiidot on ka madalseisust võimalik üles upitada, sest mõistus on üks võimas asi.

Kui su libiido on parasjagu madal, aga mõtled, et võiksid ikkagi täna õhtul kallimaga armatseda, siis valmista end ette järgmiste tegevustega:

1. Loo oma kehaga ühendus

Esimene kõige olulisem samm on enda keha täielikult tunnetada, sest vastasel juhul pole sul võimalik naudingut saavutada. Enda keha tunnetamine pole seotud sellega, kuidas välja näed, vaid kuidas end seesmiselt tunned. Tuned end iseendana=tunned end seksikana.

2. Loo atmosfäär

Loo oma koju sensuaalne ja kutsuv olustik – mitte ainult rahulik, vaid ka kehateadlik. Lülita valgustid sumedamaks, tõmba padjad ja kohevad tekid nähtavale ning pane mängima mõnus muusika, mis loob seksika õhkkonna.

3. Mine vanni

Nüüd, kui oled oma kehaga ühenduse saavutanud, on aeg erootika üles äratada. Isegi, kui vanniskäik ei tundu algselt sensuaalne, aitab see siiski vastavat meeleolu tekitada. Süüta küünlad, lõdvestu kuumas veel ja silita õrnalt oma ihu.

4. Masturbeeri (isegi kui sa alguses tunned, et ei taha)

Sa pole praegu kiimas? Pole probleemi. Masturbeerida võib isegi siis, kui sul pole momendil vastavat tunnet. Lisaks saabuvale mõnutundele tekitab masturbeerimine ka parema une ja vähendab stressitaset.

5. Proovi joogat

Jooga või meditatsiooni harjutamine võib aidata sul oma soove paremini häälestada ja lõppkokkuvõttes koged paremat seksi. Jooga on keskendunud liikumisele ja eks seks seda ongi.

6. Vaata sensuaalseid fotosid ja videosid

Me ei suuna sind otse pornolehele, aga samas miks ka mitte. Leebemate variantidena vaata näiteks Harry Styles’i «Lights up» muusikavideot või surfa Instagramis ringi.

7. Loe midagi vürtsikat

Erootikafännid soovitavad lugeda raamatut «Viiskümmend halli varjundit». Isegi sekslelude arvustuste lugemine võib su südame kiiremini tööle panna.

8. Tantsi iseenda jaoks

Lukusta uks, pane käima seksikas muusika ja hakka puusasid õõtsutama. Tühjas toas tantsimine võib tunduda alguses ebamugav, aga tee seda sellegipoolest. Puusade sensuaalne liigutamine aitab avastada ja aktsepteerida enda erootilist olemust.

9. Pane pesu selga ja koori end uuesti paljaks

Lisaks tantsimisele võiks iseenda jaoks ka riideid seljast visata. Peegli ees pitspesu seljast võtmine õpetab oma kauneid kehakurve märkama ja armastama.

10. Meenuta seksikaid mievikukogemusi

Sul on kindlasti vähemalt üks seksikas seiklus, millele mõtlemine aitab libiidole hoogu lisada. Ükski minevikumeenutus pole keelatud, isegi kui see leidis aset endise partneriga. Tähtis on see mälestus uuesti üles kaevata, mõtetes seal rännata ja märka, kuidas su keha iga mälestuse peale reageerib.

11. Fantaseeri

Pole midagi põnevamat, kui fantaseerida sekspoosist või mõnest ihaldatud paigast, mida soovid päriselus proovida. Isegi kui sa ei plaani neid fantaasiaid veel reaalsuseks muuta, saad tekkinud seksuaalenergiat siiski praegu ära kasutada. Kasutage oma kujutlusvõimet ja viige vahekord seekord täiesti uuele tasemele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles