Kuus kõige levinumat seksiprobleemi (ja nende lahendused)

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Kui su voodielu ei lähe suunas, mis sulle meeldiks, siis see artikkel on just sulle.

Pikemat aega ühe partneriga olles kipub rutiin kiirelt tulema. Esimestel metsikutel nädalatel ei saanud te teineteisest küllalt, kuid nüüd on seks aina harvem, vähem erutav ja atraktiivne.

See on normaalne, kirjutab Freundin. Hea uudis on aga see, et kõige levinumatele probleemidele on lahendused.

  1. Teil pole seksiks aega. Sellega ei tohiks printsiibis leppida – kui sul on aega vaadata telekat, on sul aega ka seksida. Lahenduseks on kokku leppida, kui tihti te seksida tahate ning plaanist kinni pidada.
  2. Sulle meeldivad sekslelud, aga su partnerile mitte. See, kui üks partneritest tahab kasutada lelu, ei ütle see midagi selle kohta, kui rahul on ta seksi kvaliteediga, ometi võib see soov tekitada just tunnet, nagu vaid inimesest ei piisaks. Lahenduseks on kallimale selgeks teha, et lelu kasutamise soovil pole mingit seost sellega, kui hea su partner voodis on.
  3. Seks ei tähenda sulle emotsionaalselt enam midagi. Seks muutub sageli aastaid koos olnud paaridele rutiiniks ning jagatud hetk ei pruugi enam tunduda emotsionaalsena. Lahendus on lihtne: vaata oma kallimale seksi ajal silma. Seks muutub intensiivsemaks ja su mõte ei lähe enam nii kergelt rändama.
  4. Su partnerile ei meeldi oraalseks. On palju suhteid, kus üks osapool naudib, kui talle suuseksi tehakse, kuid ei taha sama teenega vastata. Lahenduseks on aru saada, mis on vastumeelsuse põhjuseks ning see ära eemaldada.
  5. Te tahate seksida erinevatel aegadel. Kui üks partner kunagi initsiatiivi ei haara, peaks siiski säilima teatud avatus. Kui sa allud oma kallima võrgutamisele, siis on tõenäoline, et selle käigus tekib ka seksiisu.
  6. Teie vahel pole pärast lapse sündi midagi juhtunud. Laps muudab elus palju, eriti on muutused tajutavad vahetult pärast sündi. Seksi ei tasu aga unustada ja lahendus on banaalne, kuid efektiivne. Kasutage regulaarselt lapsehoidja või abivalmis vanaema teeneid, et saaksite paarina koos aega veeta. On oluline, et tunneksite end vaba ja seksikana ning mitte ainult lapsevanemana.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles