Väsinud ja valudes: rokilegend Brian May sattus tobeda õnnetuse pärast haiglasse

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Brian May
Brian May Foto: Cathal Mcnaughton / Reuters / Scanpix

Ilmselt pole kellelegi võõras eriolukorra ajal esile kerkinud agarus igapäevaste toimetuste tegemise osas. Sama kehtib ka Queeni kitarristi Brian May kohta, kes läks aiatöödega niivõrd hoogu, et peab nüüd mõnda aega haiglaseinte vahel ratastoolis ringi rallitama, vahendab Variety.

Kitarrist lisas, et vigastus nõuab kirurgilist sekkumist ning ootab siiani arstidelt vastust selle kohta, kui tõsise protseduuriga tuleb silmitsi seista. Samas täheldab, et probleem on siiski küllaltki raske, sest kannatab suurte valude all ning vajab liikumiseks kõrvalist abi.

«Lõpuks leidsin end haiglast uuringutelt, et välja selgitada, kui raskelt end vigastada suutsin. Selgus, et vigastasin end mõned päevad tagasi küllaltki tõsiselt. Ma ei saa enam mõnda aega magada ega ilma abita liikuda, sest valu on lakkamatu!»

Neljapäeva hommikul postitas May sotsiaalmeediasse mõned videod oma kitarrimängust ning rääkis, kuidas Suurbritannia valitsus on COVID-19 kriisiga seni toime tulnud. Pealtnäha tundub Brian oma olukorraga kenasti leppinud olevat, kuid postituse pealkiri räägib teist keelt: «Väsinud ja valudes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles