SUURUS EI LOE ⟩ Kaks sõbrannat näitavad, kuidas samad riidekomplektid eri kehatüüpidel istuvad

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Denise Mercedes sõbrannaga.
Denise Mercedes sõbrannaga. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Pole mingi üllatus, et suur osa moodsatest riietest on «mõeldud» pigem peenema pihaga naistele. Kaks sõbrannat, Denise Mercedes ja Maria Castellanos, näitavad maailmale, et riidesuurus on vaid number ning moekad riided on mõeldud tegelikult absoluutselt kõigile, vahendab Boredpanda.

Olenemata moega seotud müütidest, leidub meie seas õnneks naisi, kes teevad oma elus kehtivaid reegleid ise. Nende hulka kuuluvad ka meie loo kangelased, kes on väga erinevates mõõtudes naised, aga peavad oma kehast ühtmoodi lugu. Riidesuurust 14 kandev Denise otsustas osa võtta ühes TikToki keskkonnas käivast väljakutsest, mis kannab nime «Style Not Size» («Stiil, mitte suurus» e.k. - toim) ning teeb seda koos sõbranna Mariaga.

Väljakutse seisneb selles, et kaks sõpra panevad endale selga täpselt samasuguseid rõivaid. Erinevus peitub aga riiete suurustes. Denise ja Maria kõige populaarsem säärane video on saanud juba üle 34 miljoni vaatamise, meeldivaks märgitud üle 5,2 miljonil korral ning kommenteeritud 31 800 korral.

@denisemmercedes

Style, not size ep 4 with @mariacastellanos_ri Items from @superdown ! Which one is your favorite outfit? ##fashion ##superdown ##bffgoals

♬ New Rules - Dua Lipa

Nüüdseks on sarnased postitused jõudnud ka naise Instagrami kontole, kuhu erinevalt TikTokist postitab kõnealuseid videoid siiski võrdlemisi vähe. Samas sinna viimati postitatud video annab kenasti aimu, kui julgete ja ennast väärtustavate naistega päriselt tegemist on.

Siit tulevad naiste üksteist parimat videot ja pilti, mis on kohustuslik vaatamine kõigile naistele, kelle enesehinnang pigem madalamapoolseks jääma kipub.

Suurus ei ole ettekääne enda keha trikoo alla peitmiseks

Paljud pluss-suuruses naised ei julge kanda paljastavaid bikiine ning seda põhjusel, et ei ole oma kehaga piisavalt rahul. Unustage mõtted pekivoltidest, sest iga inimene on kaunis ja kaalunumber ei oma selle juures mitte mingisugust tähtsust!

«Minikleidid on mõeldud vaid kleenukestele naistele!»

Vale! Selles videos näed seda isegi. Samuti on rõivanipid mõeldud kõigile proovimiseks.

@denisemmercedes

My mini series with my bff @mariacastellanos_ri called “Style, Not Size”! Looks from ##Zara Which outfit was your fav? 1, 2, or 3?! ##fashion

♬ Say So - Doja Cat
@denisemmercedes

Me and @mariacastellanos_ri If you like these looks go check out @boohoo for a chance to win ?##itsfromboohoo ##stylenotsize

♬ original sound - nicoletrimmerr

On väga suur vahe poodides müüdavate riiete ning reaalselt eksisteerivate naiste suuruse vahel. Ameerikas on kõige sagedasemaks naiste kantavaks riidenumbriks 16. Muuseas järgib trende 68 protsenti Ameerika naistest, kellest tegelikult löövad iga päev moemaailmas kaasa vaid vähesed.

@denisemmercedes

The most liked video on my page! Thank you so much ?? Duet this with your bff! Which one is your fav ##stylenotsize video? @mariacastellanos_ri

♬ New Rules - Dua Lipa
@denisemmercedes

Thank you @asos for the clothing! Which one is your favorite style?! I’m a size 12/14 and my bff @mariacastellanos_ri is a 2 but we both look amazing!

♬ original sound - sunrisemusic
@denisemmercedes

Yay we’re back! Style, not size with bff @mariacastellanos_ri ! Wearing @fashionnova ❤️ ##stylenotsize ##fashion

♬ Moonlight - Gaullin

Paljud naised ehitavad oma enesekindluse üles meedias nähtu põhjal. Florida Osariigi Ülikool selgitas välja, et pluss-suuruses naised kannatavad kõhnematest naistest rohkemate kehaga seotud komplekside all, mis mõjutavad suurel hulgal ka nende vaimset tervist. Üks suurt segadust tekitav faktor on ka meedias figureerivad ebareaalsetes suurustes modellid, kes panevad suuremaid naisi end kohati alaväärsemana tundma. 

@denisemmercedes

Style, not Size with @boohoo ! Make sure to follow Boohoo for more styles including curve❤️ ##boohoo ##stylenotsize @mariacastellanos_ri Which look?

♬ Like That - Doja Cat feat. Gucci Mane
@denisemmercedes

Quarantine with @mariacastellanos_ri !Thank you @americaneagle for giving us some clothes to play with! Which one is your fav outfit?! ##stylenotsize

♬ Roses - Imanbek Remix - SAINt JHN
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles