Stiilne Sarah Jessica Parker hullab karantiini ajal justkui legendaarne Carrie

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Sarah Jessica Parker ehk Carrie Bradshaw
Sarah Jessica Parker ehk Carrie Bradshaw Foto: Kuvatõmmis "Seks ja linn" filmist

Kuigi «Seks ja linn 3» film ei pruugi ealeski meieni jõuda, võime siiski kindlad olla, et Sarah Jessica Parkeri kehastatud Carrie Bradshaw vaim elab igavesti edasi. Isegi olenemata koroona isolatsioonist, vahendab Instyle.

Nimelt postitas Parker oma Instagrami kontole pildi, kus on koos oma parima sõbra Andy Coheniga. Naine kannab jalas teksaseid, kõrge kontsaga kingi ning maskina katab tema nägu disainer sall. Pilti vaadates tuleb mõttesse vaid üks mõte: «Täpselt nii Carrie Bradshaw isolatsioonis aega veedakski!» Aga kas see tähendab seda, et Carrie polnudki Parkeri kehastatav roll vaid hoopis tema tõeline olemus?

Samas postituses olevatelt piltidelt võib jääda mulje, et Sarah hetkel just Carrie New Yorgis asuvas korteris pesitsebki. Mis muudab Sarahi karantiini eriti Bradshawlikumaks? Loomulikult sädelus, glamuur ja kaunid peakatted!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now And Then. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Internetis ringi vaadates, tekib tunne nagu oleks «Seksi ja linna» fännid  isolatsiooni ajal eriliselt ellu ärganud. Nimelt on paljud sarja austajad  TikToki keskkonnas justkui ise uut hooaega filmima asunud. Näiteks Jayke Workman postitas Twitteri keskkonda üles oma TikToki video sellest, milline näeks välja tema karantiin Miranda korteris koos teiste «Seks ja linn» sarjast tuntud naistega. Seda videot on kiitnud teiste seas ka Kim Cattrall, kes kehastas filmis Samantha tegelaskuju.

Mees kehastab videos kõiki «Seksi ja linna» tegelaskujusid, kes räägivad, kuidas oma 20. ja 30. eluaastatega toime tulid. Videost ei puudu ka pokaal veini, pehme hommikumantel, Samantha tissipildid ja Carrie laptop.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles