5 põhjust, miks armuda endast vanemasse mehesse

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Mingil hetkel hakkavad inimesed mõtlema, et vanus on kõigest number ja isegi mõte endast vanema meesterahvaga tutvumiseks tundub ahvatlev, kirjutab The Stir.

Siin on viis põhjust, miks armuda endast vanemasse mehesse:

Sul on temalt palju õppida

Vanemad inimesed tavaliselt teavad rohkem. Tal on olnud aega kauem elada ja kogeda rohkem asju kui sina ning saab seeläbi õpetusi edasi anda.

Vanusevahe ei mängi erilist rolli

Mingil hetkel võib suhtes ikkagi vanusevahe oluliseks osutuda: näiteks 19-aastase tüdruku ja 29-aastase mehe mehe suhe tundub kummaline, kuid 29-aastase naise ja 39-aastase mehe puhul ei paista vanusevahe nii drastiliselt silma. Paljud naised rajavad oma suhted emotsionaalse sideme, mitte välimistele näitajatele.

Vanemad mehed on küpsemad

See peab paika, et mehed nö küpsevad aeglasemalt kui naised. Seetõttu võibki naisest näiteks kümme aastat vanem mees olla küpsem kui omavanune. Sama vanuseklassiga mees ei pruugi olla huvitatud pereelu loomisest, küll aga igatseb seda sinust kümme aastat vanem härra.

Seks on parem

Vanematel meestel ei pruugi olla küll noormeeste vastupidavust, kuid neil on kogemused

Tal on väljakujunenud karjäär

Nooremad mehed alles puhuvad oma karjäärile eluvaimu sisse, mis omakorda tähendab pikki tööpäevi. Vanemal mehel on tavaliselt juba pikem töökogemus ja rohkem vaba aega, sest karjäär on stabiilselt paika loksunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles