Lopsakate huultega näitsik lasi end süstida juba kahekümnendat korda

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Andrea Ivanova hiljuti süstitud huuled.
Andrea Ivanova hiljuti süstitud huuled. Foto: Kuvatõmmis Instagramist/andrea.andres345

Bulgaariast pärit Andrea Ivanovat peetakse päriselu Barbieks ja ta usub, et omab maailma kõige suuremaid huuli. Noor naine on lasknud oma huultesse teha vähemalt 20 ilusüsti ja tal pole plaanis peatuda, kirjutab Mirror.

22-aastane Andrea Ivanova on lasknud oma huultesse teha juba üle 20 hüaluroonhappe süsti, et oma huuli loomulikust veelgi lopsakamaks muuta. Neiu lasigi just hiljuti teha uue süsti ja näitab tulemust fännidele. Huulesüstidest täielikult sõltuvusse sattunud Andrea usub, et mida suuremad huuled, seda parem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Inim-Barbie alustas süstidega 2018. aastal ja kiitleb oma Instagrami jälgijaskonnaga – nad kõik jumaldavad sadu eurosid kulutanud naise huuli. «Mul on hea meel, et sain huuled veelgi suuremaks, aga mõne arsti arvates on praegune tulemus juba piisav,» ütleb Andrea ja lisab, et ta kavatseb kindlasti suurendamist jätkata, kuigi arst keeldus edaspidiste süstide tegemisest ja soovitas vähemalt kaks kuud pausi pidada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#love #lips #bulgarian #barbie ????️

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Bulgaarlane ütleb, et esimesel kolmel süstijärgsel päeval on keeruline süüa, aga toidu osas piiranguid pole ja ta jumaldab oma huuli. «Ma pole kindel, kas nad on maailma suurimad huuled, aga ma arvan, et ühed suurimad kindlasti,» sõnab Andrea ja usub, et näeb suuremate huultega välja parem kui varem. Huulesüstid on tema elus midagi sellist, mille pealt rahaga ei koonerdata.

Tuhanded fännid kiidavad naise ainulaadset välimust, kuid ta saab ka ägedat kriitikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles