10 ideaalset tätoveeringut Sõnni tähtkujus sündinud inimestele

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Tätoveerimine
Tätoveerimine Foto: Shutterstock

Oled sündinud Sõnni tähtkujus ning mõelnud tätoveeringu tegemise peale, aga pole kunagi endale sobivat leidnud? Cosmopolitan toob sinuni mõned ideed, mis sobivad Sõnnidele nagu valatult.

Lilledega kaunistatud Sõnni sümboliga tätoveering

See tätoveering näitab kandja iseloomu mõlemat külge - sa oled armas, aga kindlasti ei tasuks sinuga sõjajalale asuda.

Sensuaalse Sõnni tätoveering

Teadagi seostub Sõnni tähtkujuga teatav sensuaalsus ning kunstilisus. Mis saab olla selle paremaks väljendajaks kui kaunis abstraktne tätoveering?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fresh & healed (swipe) ✨ midnight seduction ??

A post shared by Jakub Nowicz (@jakenowicz) on

Kauni veinipokaali tätoveering

Kuulduste kohaselt Sõnnid väga veini ei naudi. See on umbes sarnane sümpaatia puudumine nagu Lõvidel peeglite suhtes. Samas sobib veinipokaal Sõnni tähtkujus sündinud inimeste keha siiski kaunistama, peegeldades hoopiski rõõmu, nalja ning avatud südamega tehtud otsuseid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

red or white? ✨

A post shared by Jakub Nowicz (@jakenowicz) on

Geomeetrilise Sõnni tätoveering

Kui sulle meeldivad stiilselt kaunid jooned, on geomeetrilistest kujunditest koosnev tätoveering sinu jaoks õige valik! Et see liiga puiseks ei jääks, saad seda täiustada erinevate joonte ning varjunditega.

Kaunite varjunditega Sõnni tätoveering

Sõnnid armastavad peeneid asju. Nagu elus nii ka kunstis. Seega varjunditega täiustatud sensuaalse Sõnni kujutis on suurepärane tätoveering selle tähemärgi esindaja kehale.

Maad sümboliseeriv tätoveering

Sõnni on teatavasti üks maamärkidest. Sellega seoses sobib üks tagasihoidlik maakera kujutis ka suurepäraselt Sõnni käevarrele.

Baleriini kujutav tätoveering

See baleriini tätoveering näitab Sõnni tõelist jõulisust ning armastust tantsimise vastu. Teatavasti on Sõnni tähtkujus sündinud vägagi kunstilembelised.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ballerina, based on a drawing brought by the client, who dances · by @jakenowicz · Milan ??

A post shared by Little Tattoos (@little.tattoos) on

Abstraktne roosi tätoveering

Kui sulle ei meeldi traditsioonilised roosi tätoveeringud, aga soovid siiski lille enda kehale tätoveerida, on see tagasihoidlik ja abstraktne lilleke sulle just sobiv.

Veenusest inspireeritud tätoveering

Mis saab olla veel ideaalsem Sõnni tähtkujus sündinud naise keha kaunistama, kui üks kaunis Veenusest inspireeritud tätoveering?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Venus the Mermaid for my summer goddess Coco ?‍♀️? Growing up with the Boticelli piece in her Grandma's home, Coco wanted a piece that combined her love for the water and her connection to #mermaids ? I loved doing this piece so so so much ♥️ Thank you for trusting me yet again for an amazing piece Coco ♥️ I always have so much fun when you guys come, truly a blast from the past, a favorite tradition of mine. Sitting there with you three, I didn't realize how much time had passed since I last saw you, and I can't thank you enough for your constant support and love since the beginning♥️. The greatest honor is the trust I get to build with wonderful people like you. . . . #venus #Botticelli #mermaid #mermaidtattoo #birthofvenus #meaningfultattoo #instagood #fineline #singleneedle #txttoo #blxckink #blacktattoomag #inkedmag #skinart #skinartmag #blackwork #tattoo #blackworkerssubmission #tattoodo #tinytattoos #littletattoo #radtattoos #ttt #tttism #blk #inkstagram #artesobscurae #microrealism #nyctattoo

A post shared by Ghinko (긴코) (@ghinkos) on

Enesearmastust väljendav tätoveering

Igale inimesele on enesearmastus ülimalt oluline. Miks mitte väljendada armastust enda vastu oma kehal? See kaunis ja samas tagasihoidlik tätoveering sobib tegelikult absoluutselt kõigile. Elagu armastus! Elagu sina ise, ilus inimene!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles