TALLINN FASHION WEEK Riina Põldroosi kollektsioon toob moelavale unistusi täis suve

Naine
Copy
Riina Põldroosi looming Tallinn Fashion Weekil.
Riina Põldroosi looming Tallinn Fashion Weekil. Foto: Riina Põldroos

Moelooja Riina Põldroos esitleb virtuaalsel Tallinn Fashion Weekil suveootusest pulbitsevat helget kollektsiooni. Tema moeetendust näeb moenädala teisel päeval, 6. mail, Elu24 vahendusel.

Riina Põldroosi uus kollektsiion «Solstice» sündis sooja südasuve ootusest. Kollektsioonis on helgus, valgus ja need imelised hetked, kui hämarik koidikule ulatab käe. Värvipalett on inspireeritud lõpututest, miljoni värviga loojangutest, mis sujuvalt sulavad ühte uduste heinamaadega heleroosadeks hommikuteks. Pastelsed helelillad, kollased, helesinised ning imelised värviüleminekuga originaalloomingust printkangad moodustavad kerge ja suvise meeleolu. Me kõik oootame soojasid ilmasid ning asjaolude selginemist, kui on jälle põhjust kanda kleiti.

Riina Põldroosi looming Tallinn Fashion Weekil.
Riina Põldroosi looming Tallinn Fashion Weekil. Foto: Riina Põldroos

Riina kollektsioon pakub temale omaselt hulganisti lihvitud lõigetega imeilusaid kleite igaks suviseks sündmuseks. Kleitidele lisanduvad mõned šikid laiad kostüümid või kitsad lampassidega värvilised püksid, mis sobivad just avarate lendlevate siidpluusidega kandmiseks.

Eesti moe tähtsündmus Tallinn Fashion Week leiab veebi teel aset 5. – 6. mail, tuues juba kaheksateistkümnendat korda lavale nii kodumaa tippdisainerid, kui ka siinse moemaastiku uued ja värsked tegijad.

Tallinn Fashion Weeki programm

Teisipäev 05.05 kell 18.00

Tim Bluz, Katrin Aasmaa

Alexanderling, Mammu Couture

Tallinn Design House, Kirill Safonov

Kolmapäev 06.05 kell 18.00

Mariliis Niine, Cärol Ott, Virtuoza by Liisi Tui

Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre

Marilin Sikkal, Kristina Viirpalu

Loe Tallinn Fashion Weeki uudiseid ja vaata ülekannet Elu24.ee/tfw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles