Hittsarja «Parks and Recreation» tiim tuleb taas kokku üheks eriliseks episoodiks

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Pildil on näitleja Amy Poehler 21. märtsi, aastal 2019, mil ta saabus sarja «Parks and Recreation» kümnenda aastapäeva üritusele.
Pildil on näitleja Amy Poehler 21. märtsi, aastal 2019, mil ta saabus sarja «Parks and Recreation» kümnenda aastapäeva üritusele. Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Eestlaste poolt armastatud hittsari «Parks and Recreation» on tagasi! Siiski küll vaid üheks koroonateemaliseks episoodiks, ent lisaks tuumikule näeme ekraanil ka paljusid armastatud kõrvaltegelasi, kirjutab Bustle.

Telesari «Parks and Recreation» (otsetõlge eesti keelde «Pargid ning vaba aja veetmine», sisuliselt viitab linnavalitsuses tegelevale komisjonile, mis otsetõlkes välja toodud valdkondadega tegeleb) pole küll kodumaistes telekanalites jooksnud, ent ometi on sellel eestlaste seas palju austajaid. Seega pakub stressirohkel ajal üheks episoodiks taas kaamera ette astuva sarja tuumik vaatajatele kindlasti palju rõõmu.

Koroonapandeemiast inspireeritud episood filmitakse heategevuslikus korras toetamaks organisatsiooni Feeding America, mis on Ameerikas tegutsevate toidupankade katusorganisatsioon. Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Rob Lowe, Retta ning Jim O’Heir astuvad taas televaatajatele armsaks saanud tegelaste kingadesse, kuid saates osaleb ka vähemalt pool tosinat külalist, lubab üks saate loojatest, Mike Schur. 

«See poleks korralik «Parks and Recreation» erisaade, kui me poleks kaasanud mõningaid ülilõbusaid ning nauditavaid teise- või kolmandajärgulisi tegelasi, kes sarja hooaegade vältel aeg-ajalt episoodides figureerisid,» seletas Schur. «Seega ilmub neid ka selle episoodi jooksul ekraanidele päris mitmeid.» Ent kes on need tegelased, keda me erisaates näha saame?

Esimene vihje tuleb saadet reklaamivast säutsust saadet tootva telekanali NBS seinal, kus näeme sarja tegevuspaiga, Indiana osariigis asuva välja mõeldud linna Pawnee uudisteankur Perd Hapley't (Jay Jackson), kes tundub just olevat lõpetanud intervjuu Leslie Knope'i (Amy Poehler) ning Ben Wyattiga (Adam Scott). Värvikaid kõrvaltegelasi on linnas teisigi, seega on suur tõenäosus oma vanu lemmikuid uuesti ekraanil näha.

Taasühinemise-episoodi keskmes on Leslie Knope, kes üritab oma sõprade ning kolleegidega karantiini ajal ühenduses püsida. Sari ise läks eetrisse aastatel 2009-2015 ning selle peategelasteks oli grupp inimesi, kes töötasid väikelinna linnavalitsuse heaks. Kuivõrd sarja viimases episoodis olid tegelased üle terve ameerika laiali, muuhulgas Michiganis ning Washingtonis, siis on tõenäoline, et erisaade leiab aset peale nende sündmuste toimumist.

«Parks and Recreation» erisaade läheb Ameerikas eetrisse 30. aprillil kell 20.30 ET, mis on Eesti aja järgi kell 03.30 reede varahommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles