TALLINN FASHION WEEK ⟩ Loomamustritest 70ndate hipi-unelmateni: Tanel Veenre toob kevadmoodi eksootikat

Naine
Copy

Kuldnõelaga pärjatud ehtekunstnik, eelmise aasta sügisel moekunstnikuna Tallinn Fashion Weekil debüüdi teinud Tanel Veenre, esitleb kevadist kollektsiooni virtuaalsel moenädalal kolmapäeval, 6. aprillil.

Taneli kevadkollektsioon on edasiarendus Kuldnõelaga torgatud siid-kaftanitest, mis on nüüd tulnud helgemates toonides ja lisandunud on suviselt kelmikad mini-kleidid ja pluusid. Inspiratsiooni andis ka koostöö Kaubamajaga. Kõik kaftanid on avarad kanda ja valminud naturaalsest trükitud siidist. Kehakatted vabadele hingedele sobivad kõikidele suurustele!

Tanel Veenre kevadsuvine moekollektsioon pidi esialgu saama avapaugu märtsis toimuma pidanud Tallinna moenädalal. Elul olid teised plaanid ning selle asemel oleme veetnud nädalaid hoopis koduses karantiinis. Kuid kriisist sai enne virtuaalse Tallinn Fashion Weeki toimumist väljakutse – kuidas esitleda kollektsiooni ilma lava, modellide ja publikuta?

Tanel Veenre looming Tallinn Fashion Weekil. Modell: Anna Pärnoja
Tanel Veenre looming Tallinn Fashion Weekil. Modell: Anna Pärnoja Foto: Tanel Veenre/TFW

Anna Pärnoja (laval Kaneelina) on muusik, kes räägib oma lugu. Temas kohtuvad otsiv vabahing, eeterlik anne, habras tundlikkus ja ilu. Anna on ideaalseks muusaks kollektsioonile, millesse on peidetud 70ndate hipi-unelmad ja eksootilised loodusmustrid.

Nõnda jättis Tanel ühe suure koti - milles värske kollektsioon, uued ehted ja mõned pearätikud - kontaktivabalt Anna Kalamaja kodu värava taha. Ning Anna oli iseenda modelliks, meigikunstnikuks ja fotograafiks (siin aitas veidi ka tema muusikust abikaasa Erki Pärnoja).

Eesti moe tähtsündmus Tallinn Fashion Week leiab veebi teel aset 5. – 6. mail, tuues juba kaheksateistkümnendat korda lavale nii kodumaa tippdisainerid, kui ka siinse moemaastiku uued ja värsked tegijad.

Tallinn Fashion Weeki programm

Teisipäev 05.05 kell 18.00

Tim Bluz, Katrin Aasmaa

Alexanderling, Mammu Couture

Tallinn Design House, Kirill Safonov

Kolmapäev 06.05 18.00

Mariliis Niine, Cärol Ott, Virtuoza by Liisi Tui

Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre

Marilin Sikkal, Kristina Viirpalu

Loe Tallinn Fashion Weeki uudiseid ja vaata ülekannet Elu24.ee/tfw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles