Virtuoza by Liisi Tui lööb Tallinn Fashion Weekil laineid elegantsi ja Rooma linnameluga

Naine
Copy
Virtuoza by Liisi Tui
Virtuoza by Liisi Tui Foto: Virtuoza by Liisi Tui/TFW

Moebrändi Virtuoza looja Liisi Tui esitleb värsket ja elegantset kevadsuvist kollektsiooni veebi teel toimuva Tallinn Fashion Weeki raames kolmapäeval, 6. mail.

Inspiratsiooni ammutas moekunstnik Liisi Tui Itaaliast, eelkõige Rooma linnast. «Igavene linn ei jäta kedagi külmaks, olles korraga uus ja vanaaegne. Rooma võlub oma kunsti ja muretu elustiiliga, vahetu ja rõõmsameelse meluga, pulbitseva energia ja muidugi lummava La Dolce Vitae'liku hõnguga,» kirjeldab disainer õhustikku, mis tema naiselikku kevadkollektsiooni saadab.

Kollektsiooni loomisel on Virtuozale omaselt kasutatud jätkusuutlikul viisil soetatud kangaid ning moelaval saab näha Itaaliast pärinevat küütlevat siidi ja viskoosi. Värvidest on disainer pühendunud elegantsetele toonidele nagu must, valge ja beež. Lisaks lõi Liisi Tui kollektsiooni tarbeks originaalmustrid, kus leidub Rooma taevast laenatud helesinist tooni ja päikselist kollast.

Virtuoza by Liisi Tui
Virtuoza by Liisi Tui Foto: Virtuoza by Liisi Tui/TFW

Kollektsioon on vahetu ja mänglev nagu naiselik loomus – leiab nii šikke lehvivaid pükse, argiselt armsaid kleite ning suveöiselt salapäraseid komplekte! Virtuoza on Eesti moebränd, mis on loodud Eesti Kunstiakadeemia lõpetanud moedisaineri ja kunstniku Liisi Tui poolt. Brändi muusaks on ürgselt naiselik ja ajatult stiilne naine.

Eesti moe tähtsündmus Tallinn Fashion Week leiab veebi teel aset 5. – 6. mail, tuues juba kaheksateistkümnendat korda lavale nii kodumaa tippdisainerid, kui ka siinse moemaastiku uued ja värsked tegijad.

Tallinn Fashion Weeki programm

Teisipäev 05.05 kell 18.00

Tim Bluz, Katrin Aasmaa

Alexanderling, Mammu Couture

Tallinn Design House, Kirill Safonov

Kolmapäev 06.05 kell 18.00

Mariliis Niine, Cärol Ott, Virtuoza by Liisi Tui

Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre

Marilin Sikkal, Kristina Viirpalu

Loe Tallinn Fashion Weeki uudiseid ja vaata ülekannet Elu24.ee/tfw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles