Koroonaviirust põdenud naine avaldab kaks tegevust, mis aitasid tal sümptomeid leevendada

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @the.caterpillar.project

Ameerika kirjanik Katie Bryant püsis küll kenasti kodus ja käis väljas vaid toidukaupa soetamas, ent haigestus siiski koroonaviirusesse. Naine kandis väljas käies näomaski ja kindaid, aga need polnud piisavad meetmed, kirjutab Mirror

Katie Bryant märkas oma enesetundes koroonaviirusele viitavaid sümptomeid: oli tekkinud püsiv köha ja palavik. Üsna pea läks tal olemine veelgi halvemaks ja arst palus hingamisraskuste ilmnemisel haiglasse pöörduda.

«Kiirabiarst ütles kohe, et mul on ilmselt positiivne Covid-19,» kirjutab naine oma Instagramis. Üsna pea, kui Bryanti hapnikusaadavus oli normaliseerinud, saadeti ta koju. Naise ehmatuseks tuli peagi taas abi järgi sirutada, sest tema huuled olid lillaks tõmbunud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine day 33... So, here's where I am at. I have had all the suspicious symptoms for 36+ hours. This morning my cough and shortness of breath got a lot worse so I called my Dr. who told me to call the health department for testing. I did. They said I sounded too bad to come there and to go straight to the ED. Which I did. The Emergency room doctor said it is "presumed positive Covid 19" my O2 was holding between 92-93 so they said I should go home and self isolate and I should call EMS if my lips turn blue. I am so tired of hearing this is a hoax or "just a flu" it isn't. It's real and it's serious. I can't remember ever feeling this bad before. Just walking from the bed to the X-ray room was enough to completely exhaust me. While I was there I could hear the calls coming in from EMS, they were scary is all I will say. There are so many more cases than are being reported. I don't want to add to the hysteria but please take it seriously and stay home.

A post shared by Katie Bryant (@the.caterpillar.project) on

Nüüd, kui Katie on taastumas, jagab ta rahvaga kahte olulist tegevust, mis aitasid koroonaviiruse sümptomeid leevendada. «Kaks asja, mis mind tegelikult aitasid, oli kõhuli magamine ja kuuma tee joomine,» kirjeldab naine ja jätkab, kui lahked kõik tema pere vastu alates viirusesse haigestumisest olid. «Ma ootasin köhimist, palavikku ja jõuetust, mis paneb alla andma. Tegelikkuses kogesin oma perega piiritut lahkust.» Võõrad inimesed tulid appi ja kostitasid perekonda toidu ja kõige muu vajaliku organiseerimisega.

Isegi, kui ta on kogu abi eest väga tänulik, rõhutab, et inimesed jätkuvalt kodudes püsiksid. «Mul on kõrini, et seda lihtsalt gripiks peetakse. See pole tõsi. See on tõeline ja tõsine. Ma ei mäleta, et oleksin end kunagi nii halvasti tundnud. Ainult voodist röntgeniruumi kõndimisest piisas, et täielikult kurnatud olla,» kirjeldab Bryant kogetud enesetunnet.

«Juhtumeid on palju rohkem, kui teatatakse. Ma ei taha süsteeriat külvata, aga palun võtke asja tõsiselt ja püsige kodus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles