Kas petab ära? Jumestuskunstnik transformeerus tiigrikuningas Joe Exoticuks

Naine
Copy
Joe Exotic
Joe Exotic Foto: -/AFP/Scanpix

Meigikunstnik jahmatas «Tiigrikuninga» fänne, muundudes dokumentaalsarja kurikuulsaks täheks – hetkel vangis istuvaks Joe Exoticuks.

Kentis elav andekas jumestuskunstnik Liss Lacao postitas TikToki video, kust on näha nii muundumise lõpptulemus kui ka valmimise protsess. Fännide arvates on sarnasus silmnähtav.

Liss, kes on jumestuskunstnik olnud viis aastat, rääkis Fabulous'ile, et Netflixi täheks muundumine võttis aega kolm ja pool tundi. «Minu jaoks on kergem transformeeruda meessoost isikuks kui naissoost,» tunnistas Liss, kes on muuhulgas transformeerunud ka teiseks «Tiigrikuninga» staariks – Carole Baskiniks. 

«Armastasin selle dokumentaalsarja igat osa. See on pöörane, kuidas see kõik lõppes,» ütles Lacao. «Loomadega toimunu oli küll ärritav, kuid kuna lugu ise oli nii uskumatu, siis oli see peaaegu naljakas,» lisas ta.

Võrdle allpool olevat pilti ja videoid ning hinda 14 000 Instagrami jälgijaga jumestuskunstniku sooritust.

Selline näeb Joe Exotic välja päriselt:

Joe Exotic
Joe Exotic Foto: /AP

Sellisena kujutas teda meigikunstnik Liss Lacao:

@liss_makeup_

Quarantine got me like ... ##houseoftiktok ##tigerking ##thetigerking ##carochallenge ##carolbaskin ##joeexotic ##freeupmyguyjoeexotic ##joeexoticmemes

♬ Savage Tiger King Edition - calebjaxin

Veel üks video, kus on näha lõpptulemust:

@liss_makeup_

##makeup ##makeupartist ##joeexotic ##netflixchallenge ##tigerking ##carolbaskin ##the_tigerking ##thetigerking ##isolationlife ##isolationcreation

♬ original sound - angielovescarrots
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles