13 asja, millel on viimane aeg taas kapist välja tulla

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Sul on igav? Meil on selle vastu rohtu! Õigemini on seda veebileheküljel RedBookMag, kes pani kokku toreda nimekirja asjadest, mida oleks just praegu õige taas kapist välja otsida.

Plaadid

Mis oleks, kui heidaksid väikese pilgu kunagistele lemmikutele? Otsi välja oma teismeea lemmikartistide plaadid, pane mängima ning naudi mõnusat nostalgilist muusikat! Kui oled lapsevanem, siis oleks ju päris tore laste valitud muusikale vahelduseks oma lemmikuid kuulata?

Foto: Unsplash

Trennitarvikud

Teatavasti on jõusaalis käimine koroonaolukorra tõttu raskendatud. Aga miks otsustada kalli jõusaali kasuks, kui sul on kodus kõik vajalik olemas? Pühi jalgrattalt tolm maha ning võta ette sõit loodusesse. Kui rattasõit pole piisavalt atraktiivne, aitab ka näiteks muusika taustal tantsimisest. Lihtsalt liiguta oma keha!

Fotoalbumid

Otsi välja kõik fotoalbumid ning mine mõnusale nostalgilisele retkele oma perekonna minevikku. Tuleta meelde kaugeid sugulasi ning meenuta toredaid lapsepõlvemälestusi, mis küll ealeski enam tagasi ei tule, aga on leidnud kindla koha sinu südames. Vajadusel korrasta fotode järjekorda.

Lauamängud

Kui soovid perekonna halli argipäeva veidi vaheldust tuua, siis korralda kodus põnev lauamängu turniir. Sul ei ole kodus lauamänge? Võta appi erinevad raamatupoodide e-poed ning vali ajatu ning huvitav lauamäng välja. Kustuta oma perekonna võitlusjanu ning too õhtusse mahedat põnevust.

Foto: Unsplash

Riided

Mis on saanud sinu kollasest lemmikkampsunist ja vanadest alt laienevatest teksadest? Aeg on need kapi põhjast üles otsida! Isegi kui nad sulle enam selga ei lähe, siis saavad nad sulle kasulikud olla. Lihtsalt pane need müüki või tee head ja anneta inimestele, kes neid endale ise lubada ei saa.

Mänguasjad

Ärata taas üles oma sisemine laps või rända koos lapsega oma lapsepõlve. Otsi välja kõik vanad mänguasjad ning tutvusta talle, milliste huvitavate mänguasjadega sina koos üles kasvasid, enne sed,a kui videomängud ja tahvelarvutid veel leiutatudki polnud.

Aastaraamatud

Mäletad kõiki neid inimesi, kes lubasid kooli lõpetades sinuga ühendust hoida? Ei? Ehk oleks siis aeg enda mälu värskendada. Praegu on õige aeg oma vanade sõprade ülesotsimiseks.

VHSid

Kuigi praeguseks on juba paljud inimesed Netflixi üle kolinud, otsi välja nostalgiahõngulised VHSid. Seda muidugi juhul, kui sul nende mängimiseks vajalik aparatuur kodus endiselt alles on. Kui nendega jännata ei taha, siis sukeldu internetiavarustesse ja otsi välja oma kunagised lemmikfilmid.

Foto: Unsplash

Pusled

Kui püüad oma ekraani taga veetmise aega vähendada, võivad suurepäraseks abimeheks olla pusled. Nende kokkupanemisel aeg lausa lendab! Soovi korral võid neist nii mõnegi hiljem seinale riputada.

Kogud

Kogusid nooruspõlves marke, aga pole neid ammu imetlenud? Otsi oma kollektsioonid välja ning uuri nende väärtuse kohta. Ehk teeb sinu kunagine hobi sind mõne kopika võrra rikkamakski.

Trükimasin

Anna oma silmadele puhkust ning otsi välja trükimasin. Pühi tolm maha ning alusta kirjutamist! Trükimasinal kirjutamine on uskumatult meditatiivne tegevus. Vanade aegade mälestuseks võid ka heade sõprade postkastidesse mõne kirja saata.

Foto: Unsplash

Kostüümid

Mäletad neid ülilõbusaid lapsepõlves korraldatud moesõusid? Nüüd on õige aeg need taas ellu äratada! Otsi välja kõik kapis pesitsevad riided ning pane oma kollektsioon kokku. Nii tekib sulle tõenäoliselt kuhjaga ideid, millise riietusstiiliga karantiini lõppedes tööle naasta. Samas on sul praegu ideaalne võimalus tööd tehes riietuda tõeliseks kangelaseks. Kas saab olla veel midagi vahvamat?

Katkised asjad

Kui üldiselt pole meil nende parandamiseks aega, siis praegu peaks seda ehk kuhjaga jaguma? Sul jääb parandamisel tarkusest puudu? Võta appi internet, sest seal peitub peaaegu igale asjale lahendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles