2012. aasta horoskoop: VEEVALAJA

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

VEEVALAJA 

20. jaanuar – 18. veebruar

Karjäär. Muutub nii mõndagi. Tunne, et muudatused ei sõltu kuigi palju sinust endast, tekitab ebakindlust. Kui su töö on loominguline, sujub see suurepäraselt, mõnel praktilisel alal tegutsedes aga võib sissetulek olla loodetust väiksem ja tööalased perspektiivid muutlikud.

Palju sõltub sellestki, palju oled eelnevatel aastatel tööd teinud ja vaeva näinud. Kui oled harjunud minema kergema vastupanu teed, tuleb nüüd end eriti kõvasti kokku võtta. Väga pingeliseks kisub juhul, kui raha sinu elus liiga olulist rolli mängib. Siis tuleb suhtumist ümber kujundada.

Armastus. Aasta esimene pool on heitlik. Sa ei saa ehk ise ka päris täpselt aru, keda või mida tahad. Sinu ümber võib keerelda mitu vastassoo esindajat, ent sul on raske neid objektiivselt hinnata. Vajad nii romantikat kui ka seda, et muutlikus maailmas oleks su kõrval keegi, kes kindlustunnet tekitab.

Mais-juunis võib retrograadne Veenus su ellu tagasi tuua vana armastuse, mis tekitab sisemist segadust. Aasta teine pool on stabiilsem. Saad oma tunnetest paremini aru ja satud kokku selliste inimestega, kellega tõesti sobid.

Tervis. Kipud liiga palju muretsema ja probleeme enda jaoks hullemaks mõtlema. Sa ei suuda end lõdvaks lasta, sisemine pinge ja ärevus halvendab enesetunnet, tekitab peavalusid. Leia võimalusi lõdvestumiseks ja lõõgastumiseks. Hästi mõjuvad veeprotseduurid, joogaga tegelemine ja mediteerimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles