5 ägedat äppi, mis aitavad sõpru testidega pommitada

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kui teised ideed on ennast ammendanud, miks mitte koostada enda kohta üks tore test!
Kui teised ideed on ennast ammendanud, miks mitte koostada enda kohta üks tore test! Foto: Andrea Piacquadio from Pexels

Kui hästi sinu sõbrad sind tegelikult tunnevad? Veebilõunate ning grupivestluste kõrvalt võid oma sõpru pommitada mõne enda kohta koostatud testiga, et saada teada, kes saaks sinuteemalisel kursusel hindeks «5» ning kes midagi madalamat...

Võib küll tunduda meelelahutusena, mis oleks pidanud põhikooliaega maha jääma, ent tegelikult võib sellisest väikesest testimisest tunda rõõmu igas vanuses. Kui endal inspiratsioon ei voola ning sa küsimusi käisest ei puista, siis proovi ühte neist viiest veebirakendusest, mis aitavad sul küsimusi välja mõelda, pakuvad välja omi küsimusi või siis annavad sulle lihtsalt hea platvormi, millele omateemaline test üles ehitada.

Buddymeter

Väga lihtsa disainiga ingliskeelne veebileht, mis pakub võimalust koostada kümne küsimusega testi. Sait annab sulle kümme küsimust ette, soovi korral saad sa iga küsimuse välja vahetada või ingliskeelsed küsimused hoopiski iseloodute vastu välja vahetada. Peale testi koostamist saad lingi, mida sõpradele saata ning kui keegi juba vastanud on, siis näed ka nende tulemusi vastavasisulises punktitabelis.

Näide küsimusest.
Näide küsimusest. Foto: Ekraanitõmmis

Matequiz

Saidi disain on veidi sujuvam, kui eelmise variandi puhul. Veebileht on taaskord inglise keeles. Küsimused on samuti ette antud. Neid ei saa küll välja vahetada teiste ettepakutud küsimuste vastu, ent kõiki küsimusi ning vastuseid saab soovi korral ise uueks (ning miks mitte ka emakeelseks!) muuta. Saada sõpradele link ning vaata, kes neist ei osanud ära arvata, millist tüüpi filmid sulle tegelikult meeldivad!

Bestiefy

Kena disainiga veebisait, jällegi ingliskeelne, kuid siin on palju laiem valik ette kirjutatud küsimusi kui varasemas kahes variandis. Taaskord saab kõike oma soovi kohaselt muuta-toimetada ning vastuseid lisada. Siinsed küsimused on natuke rohkem faktipõhised, meenutades tõsisemat testi, erinevalt varasematest, mis olid natuke rahulikuma energiaga.

Kümnest küsimusest ei saanud keegi üle poolte vastuste õigesti.
Kümnest küsimusest ei saanud keegi üle poolte vastuste õigesti. Foto: Ekraanitõmmis

Vonvon

Sellelt veebilehelt leiab ka igasuguseid teisi teste, millega nii enda kui teiste meelt lahutada. Samuti saab seal ise küsimustele vastates oma sõpru proovile panna. Sait on ingliskeelne, küsimusi ega vastusevariante ise valida ei saa. Küsimused on loomu poolest pigem kergemeelsed. Vasta 15-le küsimusele ning saada test sõpradele.

QuizYourBuddy

Vaieldamatult on valikutest kõige naljakam. Ei hiilga kujunduse ega ka korrektse grammatikaga, ent ajas kõige rohkem naerma. Ilmselt on veebilehe koostanud keegi, kelle jaoks inglise keel ei ole emakeel, sest mitmed küsimused on veidi imelikult sõnastatud. Aga kui tunned, et tahad midagi pisut teistsugust, mis sõprade peade kohale kindlasti hunniku küsimärke tekitaks, on see leht just sulle. Küsimustele saad vastuse valida rippmenüüdest, midagi ise toimetada siin pole võimalik. Vasta vähemalt 20-le küsimusele valikute hulgast ning saadki genereerida testi, mis su sõbrad kindlasti nii segadusse kui ka  (loodetavasti) naerma ajab.

Naera pakutud variantide üle ise ning lase sõpradel nuputada.
Naera pakutud variantide üle ise ning lase sõpradel nuputada. Foto: Ekraanitõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles