Oprah andis reisilt jõudnud kallimale korvi: «Minu voodisse sa küll ei tule!»

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Telestaar Oprah oli sunnitud karantiinis olles oma mehe külalistemajja elama saatma.
Telestaar Oprah oli sunnitud karantiinis olles oma mehe külalistemajja elama saatma. Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters/Scanpix

Kuna isegi kuulsused ei pääse koroonaviiruse käest, peab koduses sotsiaalses isolatsioonis aega veetma ka teletäht Oprah. Ent kui tema pikaaegne elukaaslane Stedman Graham soovis reisilt saabudes naisega liituda, sai ta pehmelt öeldes korvi.

Oprah andis esmaspäeval Instagrami vahendusel lühikese otseintervjuu omanimelise Oprah Magazine'i digitaalmeedia juhile Arianna Davisele. Teletäht on hetkel karantiinis oma majas, Santa Barbaras, Californias ning tahtis intervjuuga fännidele näidata, kuidas ta praegustes oludes toime tuleb.

Temaga jagavad maja veel ka kaks «tütart», kes pole Oprah enda bioloogilised lapsed (neid naisel teadupoolest ei ole), vaid hoopiski kaks tema Lõuna-Aafrikas asuva kooli lõpetanud neiut, Thando ning Sadé.

Kui kolmikuga soovis liituda ka Oprah pikaaegne elukaaslane Stedman Graham, sai mehele osaks aga päris karm kohtlemine. Nimelt ei suhtunud Stedman koroonaviiruse levikusse alguses eriti tõsiselt ning seisis sellest hoolimata päris palju ringi. Mees saabus Chicagost tagasi Californiasse alles eelmisel neljapäeval, olles päris palju lennanud ning kui ta uuris, milline kojutuleku-protseduur välja näeb, siis nähvas Oprah talle üsnagi teravalt: «Protseduur on selline, et sina minu voodisse magama ei tule!»

Vastusest imestunud Stedmanile oli teletähel veel nii mõndagi öelda. «Kas sa pole uudiseid üldse jälginud? Sotsiaalne distantseerumine tähendab, et sa ei saa lihtsalt tagasi tulla ja kodus olnuga voodit jagada. Eriti siis, kui sa oled just lennuki pealt maha astunud!» Seega pidi koju jõudnud mees sammud seadma hoopiski külalistemajja.

Oprah postitas oma Instagrami ka video, milles võib Stedmani näha külalistemaja aknast välja vaatamas ning naisega suhtlemas. Mees väga muserdatuna ei tundu ning ütleb ka seda, et päeva toidukorrad tuuakse talle hommikul ukse taha. «Polegi nii hull,» märgib Stedman naerdes. 

Teises postitatud videos võib kuulda-näha seda, kuidas paar üritab ühist jalutuskäiku kokku leppida, ent siiski nii, et teineteisega ikka paarimeetrine vahe säiliks. Kuigi Stedmanil ei ole koroonaviirust ega ühtki selle sümptomit, on paar ikkagi väga ettevaatlik, sest Oprah on oma varasemate terviseprobleemide tõttu riskirühmas. «Nagu te teate olin ma eelmise aasta lõpus kopsupõletikus,» räägib naine. «Alles eelmisel nädalal lõpetasin ma bronhiaalse põletiku tõttu antibiootikumide võtmise.»

Oprah sõnul ei ole mees olukorra pärast pahane vaid pigem õnnelik, et saab seda naise turvalisuse tagamiseks teha. Teletäht lisas, et õnneks ei vaeva teda karantiinis olles ka igavus. «Mul pole kunagi igav, sest ma olen ise endal olemas. Ma ei tunne end üksikuna, pole kunagi tundnudki, sest ma armastan iseendaga aja veetmist,» räägib Oprah oma elutervest suhtest iseendaga.

Täispikka videot intervjuust (16 minutit) saab näga Oprah Magazine'i artiklis, mille leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles