Kanadas jagatakse naistele koduspüsimise leevenduseks tasuta mõnumasinaid

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Niimoodi küll karantiinis olles igav ei hakka...
Niimoodi küll karantiinis olles igav ei hakka... Foto: Jason Elman/SWNS/Scanpix

Täiskasvanutele mõeldud elustiilisait Bellesa jagab oma naiskundedele laiali tuhandeid tasuta vibraatoreid, et võidelda koroonakarantiinist tingitud üksildustunde ja igavusega.

Montrealis asuv firma Bellesa Enterprises plaanib COVID-19 tõttu koduses isolatsioonis olevatele naistele jagada välja ligikaudu 100 000 naudinguid valmistavat auhinda. «Esimesed tasuta vibraatorid saatsime välja 17. märtsil ning me saatsime neid välja umbes 1500,» ütles Jason Elman, firma 27-aastane peastrateeg. «Meie eesmärk on laiali jagada umbes 5000, võibolla isegi 10 000 vibraatorit ning teist kingitust. Meie peamine prioriteet on tagada, et kõik on kodus, ohtult ning õnnelikult.»

2017. aasta veebruaris asutatud täiskasvanute meelelahutuse firma keskendub peamiselt naiste seksuaalsusele, pakkudes korraga nii naistele suunatud pornograafilise sisuga filme kui ka plejaadi erinevaid sekslelusid oma veebipoes BBoutique. «Veebilehel on palju artikleid, mis käsitlevad naiste seksuaalset jõustamist. Me tegeleme peamiselt sellega, kuidas naised oma seksuaalsusega igapäevaselt toime tulevad ning kuidas see internetis avaldub,» ütles Elman.

Firmal on ka oma isiklik sari vibraatoreid.
Firmal on ka oma isiklik sari vibraatoreid. Foto: Jason Elman/SWNS/Scanpix

Firma veebipoodi külastades tundub, et tasuta vibraatori saab kaasa iga tellimusega, mis on üle 79 Kanada dollari (ehk veidi üle 50 euro). Siiski tundub, et firma saadab oma toodangut postiga vaid Ameerika Ühendriikidesse ning Kanadasse, seega Eesti neiud peavad oma sensuaalsed ostud mõnest kohalikust veebipoest tegema. Kui artikkel tekitas sinuski soovi endale mänguasi soetada, ent sa pole kindel, millist paljude hulgast valida, siis BBoutique on kokku pannud ka kiire testi, mis annab sulle uue lemmiklelu leidmiseks vähemalt inspiratsiooni ning testi saab täita igas regioonis. Testi leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles