Meelelahutaja Tõnis Milling: metsas pole ühegi oksa küljes koroonaviirust ega WC-paberit!

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Tõnis Milling
Tõnis Milling Foto: Kuvatõmmis videost

Koroonapaanika on võimust võtnud üle terve maailma. Inimestel soovitatakse aina enam säilitada kainet mõistust. Soovitusi jagavad nii valitsuse liikmed, erinevad kohalikud staarid kui ka president isiklikult.

Omapoolseid soovitusi rahulikuks jäämise osas otsustas jagada ka meelelahutaja Tõnis Milling. Mees postitas reedel oma Facebooki kontole video, kus ise parasjagu metsas kala püüab.

Tõnis tõdeb, et maailmas oleks nagu lahti läinud Kolmas maailmasõda, mil kõik kardavad kõiki ja ostavad kõike. Samuti toob mees välja, et praegu on karm aeg paljude inimeste jaoks, eriti aga nende, kes tegelevad turisminduse ja meelelahutuse valdkonnas.

Milling ütleb, et sellistel hetkedel tuleks näha olukorda positiivsemast küljest. Selle all peab ta silmas seda, et inimestel on asjade praeguse seisu tõttu rohkem aega tegeleda oma hobidega, näiteks käia metsas või kalal. Lisaks soovitavad värskes õhus viibida ka paljud perearstid. Samas tuleks vältida lähikontakti teiste inimestega.

Põhisõnumina soovib Tõnis Milling öelda seda, et üldse ei peaks minema kaubanduskeskusesse, vaid hoopis näiteks metsa, kus ei ole ühegi oksa küljes koroonaviirust ega WC-paberirulli. Samuti soovitab karantiinis olles kodus istumise asemel minna ja nautida seda, mida ilus ilm ning loodus meile pakub. Mees lisab lõpetuseks: «Metsas olemine on üks väga hea karantiin. Minge metsa!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles