14 küsimust, mida mehed pelgavad naistelt küsida

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Mitu voodikaaslast on sul olnud, kui sageli sa oma püksikuid pesed, mitut last tahaksid saada – need on vaid mõned asjad, mida mehed tahaksid naistelt küsida, ent ei julge. Õnneks on olemas veebilehed, kus mehed saavad sellistest asjadest rääkida.

Thought Catalog kogus meestelt kokku mõned küsimused, mida nemad tahaksid naistele esitada, aga pole siiani julgenud seda teha. Vastanud mehed on vanuses 22–26.

  1. «Ma tahaks väga teada, mitu voodikaaslast on tal olnud, aga meie suhe on alles nii värske, et ma pole seda küsinud. Pealegi, äkki on tal olnud nii palju voodikaaslasi, et see hirmutab mind ära? Ilmselt on parem sellest üldse mitte rääkida.»
  2. «Tahaks teada, kas naine oleks nõus kolmekat tegema. Ma tahaks seda teha, aga ilmselt arvaks tema, et ma tahan lihtsalt teise naisega olla.»
  3. «Kas ta teeskleb orgasmi või kas ma tõesti suudan talle iga kord mõnu pakkuda. Ma ei taha oma võimeid alahinnata, aga olen kuulnud, et naised võivad vahel teeselda.»
  4. «Kui sageli ta end rahuldab. Ma loodan, et see vastus ei solva mind.»
  5. «Kas ta kannab vahel aluspesu kaks korda, ilma et peseks seda. Ma ei heidaks seda talle ette, tahaks lihtsalt teada.»
  6. «Kas ta on oma eksist päriselt ka üle saanud. Ma muretsen selle pärast üsna sageli. Jah, ma olen ebakindel.»
  7. «Kas ta võrdleb minu peenist teiste meeste omadega ja mis mulje see talle jätab.»
  8. «Kas ta on varem rase olnud. Ma olen sellele mõelnud, aga ilmselt ei küsiks seda kunagi. See on tundlik teema, aga ma olen ikkagi uudishimulik.»
  9. «Kas ta rinnad on ehtsad. Suhe on veel liiga värske, et seda küsida. Mõnes mõttes võiks seda pidada ka komplimendiks, sest need näevad tõesti väga head välja.»
  10. «Kas ta on kunagi seksinud naisega. Ma tean, et ülikooli ajal oli ta üsna metsik, aga ma ei taha, et ta arvaks, et ma pean teda valimatuks.»
  11. «Kas ta tahab lapsi saada ja mitu neid võiks olla. Ma ei saa seda küsida, sest see võib tunduda pealekäimisena. Ma ei mõtle veel laste saamisele, kuid tuleviku tarbeks tahaks ju teada.»
  12. «Tahaks teada, mis on kõige räpasem asi, mis ta on kunagi teinud, aga ma ei julgeks seda ealeski küsida.»
  13. «Kas ta vaatab vahel ise ka oma tuppe. Ma nägin mingit saadet, kus naised end altpoolt vaatasid, see nägi üsna veider välja.»
  14. «Mida ta minust kui voodikaaslasest arvab. Ma ei karda seda küsida, aga palju lihtsam oleks, kui ma saaks ta mõtteid lugeda.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles