Mees, taaselusta vanamoodsad kombed ja naised lausa anuvad su seltsi

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Mis puudutab kohtinguid, siis oleme kuulnud lugematu arv igasuguseid uudseid nõuanded, kuidas olla, mida teha ja millal putku panna. Pane need nõuanded praegu kõrvale ja anname au kõigele vanamoodsale, mida naised salamisi ihkavad, kirjutab Bestlife.

Aga mida siis naised enim ihkavad?

Ikka neid vanu häid kombeid:

1. Ava naisele uks

Vana hea ukseavamise juures on midagi romantilist, mida tehakse läbi aegade. Noorem generatsioon võiks selle kauni kombe omaks võtta. Mehele tekitab see maskuliinse tunde ja naine tunneb end hoituna.

2. Armastuskirjad

Armastuskirja kirjutamine oli hinnas sajand tagasi ja tekitab ka nüüdisajal elevust. Vahel tundub, et tundeid on kirjapildis keeruline väljendada, aga neid on mõnus uuesti ja uuesti üle lugeda.

3. Siirad komplimendid

Kiida kallima parfüümi, nakkavat naeru või ilusat pluusi – väiksed asjad lähevad suuresti hinge.

4. Ära kiirusta seksiga

Vanamoodsate kommete järgi oodati seksiga – õpiti üksteist korralikult tundma, lasti tunnetel kasvada ja kui tekkis õige moment, mindi voodirõõme nautima. Tänapäeval on asjad vastupidised: tormatakse voodisse, aga ei teata veel üksteise nimegi.

5. Jälgi, kuidas ta teisi kohtleb

Kui soovid teada, kuidas sind kohtlema hakatakse, vaata, kuidas ta teistega suhtleb. Eriti hästi tuleb see välja näiteks toidukohas. Jälgi, kuidas ta suhtub ettekandjasse või siis, kui toidu saabumine venib.

6. Kingi vabanduse märgiks midagi

Siinkohal pole mõeldud mingit asja, sest muidu tekib soov koguaeg tülitseda – saab ju pärast preemiat. Väike lilleõis vabandust palumiseks on kaunis žest.

7. Ärge minge pahasena magama

Mis juhtub, kui heidate magama, aga olete teineteise peale jätkuvalt pahased? Isegi kui arvete klaarimiseks kulub terve õhtu, tehke seda, sest negatiivse energia seeshoidmine laastab tervist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles