Igakevadine moepidu tuleb taas! Tallinn Fashion Weeki piletid on nüüd müügil!

Naine
Copy

Eesti moe tähtsündmus Tallinn Fashion Week leiab aset juba sel kuul, 19.–20. märtsil, tuues juba kaheksateistkümnendat korda lavale nii kodumaa tippdisainerid kui ka siinse moemaastiku uued ja värsked tegijad. Piletid on tänasest müügil Piletilevis.

Suurejoonelisel moevaatemängul toovad parimad kodumaised moeloojad kahe päeva vältel lavale kevadmoe, mis hakkab dikteerima kohalikku moemaastikku.

Kevadise Tallinn Fashion Weeki programm saab avalöögi 19. märtsil noorte ja tuliste moeloojate Tim Bluzi ja Hõbenõelaga pärjatud Katrin Aasmaa moeetendustega. Neile järgnevad Alexanderling, Mammu Couture, Tallinn Design House ja Kirill Safonov.

Moenädala teise päeva juhatavad sisse Mariliis Niine, Cärol Ott ja Virtuoza by Liisi Tui. Noored moeloojad annavad järje üle Embassy of Fashion moemaja disaineritele Riina Põldroosile, Ketlin Bachmannile, Aldo Järvsoole ja Tanel Veenrele. Moenädalale panevad uhke punkti Marilin Sikkal ja Kristina Viirpalu.

Kahepäevane kevadmoest ja andekatest talentidest tulvil Tallinn Fashion Week toimub esimest korda Tallinnas Swissôtelis.

Tallinn Fashion Weeki piletid on saadaval Piletilevis ja üritusel kohapeal.

Tallinn Fashion Weeki esitleb Freixenet, toimumisele aitavad kaasa Tallinna kaubamaja, Lavazza, Borjomi, DHL, Vogue Eyewear, Kevin.Murphy, Valge Klaar, RGB ja Swissôtel. Meediapartner on Postimehe portaal Sõbranna.ee.

Tallinn Fashion Weeki programm

 Swissôtel, Tallinn

Neljapäev 19.03

18.00 Tim Bluz, Katrin Aasmaa

19.30 Alexanderling, Mammu Couture

21.00 Tallinn Design House, Kirill Safonov

Reede 20.03

18.00 Mariliis Niine, Cärol Ott, Virtuoza by Liisi Tui

19.30 Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre 

21.00 Marilin Sikkal, Kristina Viirpalu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles