6 kõige vingemat moeröögatust Milano moenädalalt

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/federicoromerostyle

Milano moenädalal ei hoidnud ükski disainer end loomingupuhangult tagasi: metalne sära, kommivärvid ja naturaalne meik – kõik oli viimase detailini paigas, kirjutab Vogue.

Moenädalal sai näha toorest ilu ja ennenägematut stiili. Modellid esitlesid naturaalset jumet koos pilkupüüdva huuletooniga. Siin on tänavuse Itaalia moepealinna parimad palad:

Määrdunud silmad

Ripsmetušši kasutatakse nüüdsest kõige ootamatumal viisil. Lisaks võid tõmmata lainerijoone, mille hajutad veega laiali. Eestis on sellist meiki väga lihtne ka pingutamata saavutada, sest meil sajab pidevalt vihma ja tuppa jõudes ongi meik moekaks viimistletud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@maxmara

A post shared by @ rebeccatags on

Julget tooni huuled

Mitte miski ei anna su näole sellist efekti nagu vinget tooni huuled. Punane toon on iga kell okei, aga roheline, sinine, ploomitoon ja rustikaalne pruun veel ägedamad. Teemas on ka suhkruvati roosa.

Lühikesed juuksed

Guido Palau ütleb Prada lava taga, et praegune lühike sirge juus on saanud inspiratsiooni arvutimaailmast. Juukseid võib lisajuustega paksemaks tihendada ja otsad tuleb täiesti sirgeks lõigata – ei mingit järgutamist. Moes on 90-ndate peapaelad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ENZO (@modaism) on

Värvilised juuksed

90-ndate mood on tagasi! Sel aastal on väga populaarne juustesse värvilisi kujundeid spreida. Peole minnes on juustesse lisatav sädelus lausa kohustuslik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOWFASHION (@nowfashion) on

Naturaalne ilu

Meigikunstnik Pat McGrath tähistab loomulikku, kaunist nahka. Jumestuskreemi kantakse peale üliõhuke kiht, et nahk jääks alt läbi kumama. Põsesarnadele ja ninale lisatakse pehme sära. Kui nahk on jäetud piisavalt naturaalseks, kumab lisatud sädelus kaugele.

Ülestehtud soeng

Printsessilik soeng viitab elegantsile, aga on tavalisest krunnist sootuks erinev. Punutised, kui sellised on jätkuvalt kuum trend, aga seekord sätitakse need kenasti pealaele soengusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles