Nagu öö ja päev: vaata, milliseks osutus internetist tellitud «unistuste pulmakleit»

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Hiinast pulmakleidi tellinud naine oli sunnitud teise kleidi juurde ostma, sest saabunud kleit ei meenutanud absoluutselt pildilt nähtud eksemplari.

Paljud pruudid peavad just kleiti pulma kõige olulisemaks aspektiks, mistõttu on arusaadav, et selle leidmiseks kulutatakse üsna palju aega. Kuna kleidipoest kleidipoodi käimine võib aga olla väga energiakulukas, siis otsustas üks naine, et tellib sobiva kleidi hoopis internetist.

Kui Hiinast tellitud pakk lõpuks kohale jõudis ja naine kleiti esimest korda selga sai proovida, siis ei meenutanud see karvavõrdki unistuste kleiti, mille ta enda arvates tellinud oli. Kleit oli lausa nii inetu, et naisel tuli oma tähtsaks päevaks teine kleit hankida, kirjutab Mirror.

Naine postitas võrdluspildi ka oma Instagrami lehele, kuhu kirjutati järgnev kommentaar: «Vaata asja helgemast küljest - sa said endale halloweeni kostüümi. Muuda rinnapadjad merekarpideks, võõpa kleit roheliseks ning oledki Ariel valmis! Mul on hea meel, et suutsid olukorra üle naerda. Pulmad võivad olla stressirohked!» Päris hea nõuanne, kas pole?

Kas sina julgeksid enda pulmakleidi internetist tellida?

Võrdluspilt on teie ees! ? ?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Celtic Clover (@sup_clover) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles