Egle Eller-Nabi: Heiki on ülihoolitsev, ta laseb mul olla naine

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egle Eller-Nabi.
Egle Eller-Nabi. Foto: SCANPIX

«Heiki ei löö jalust romantikaga - ta on tegudemees, kiidab maadluse maailmameistrit Heiki Nabit (26) tema abikaasa Egle Eller-Nabi (28), kes kõigest pool aastat pärast nende tütre Renata sündi krooniti Fitness Model Estoniaks, kirjutab Kroonika.
 

«Minule hullult meeldib šokolaad - ta ei tule iial niimoodi poest ära, et seda mulle ei too,» tõi Egle näite.

Ning ehkki paljud imestavad, kuidas saab elada nii, et mees on pidevalt ära, siis Egle sõnul elavad paljud küll ninapidi koos, aga tegelikult hinges teineteisest kaugel. Tema tunneb, et Heiki mõtleb ka kaugel võistlustel olles perele, nende igapäevastes pikkades telefonikõnedes on pühendumist.

«Ja kui Heiki on kodus, ta on kogu aeg perega. Me eraldi ei käi siis eriti kuskil. Ta saab ka lapsega nii hästi hakkama, et ma ei pea millegi üle muretsema. Heiki on ülihoolitsev. Ta laseb mul olla naine,» kinnitas Egle. 

Nende kodus loksusid mehe ja naise rollid üsna loomulikult paika. Heikile ei pea isegi ütlema - ta viib naise auto ise pesulasse ja katkiläinud arvuti parandusse. Egle aga vaaritab.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles