Sarja «Seks ja linn» staar suri 86-aastasena

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: www.imago-images.de/imago images/Future Image/Scanpix

Lynn Cohen, kes on tuntud Magda rolli poolest sarjast «Seks ja linn», lahkus meie seast reede hommikul 86-aastasena.

Näitleja lähedased kinnitasid Lynni surma, kuid täpsemad surma põhjused ei ole veel teada.

Enam kui 35 aastat kestnud näitlejakarjääri alustas Cohen 1970. aastate lõpus. Oma debüüdi tegi 1983. aastal sarjas «Without a Trace».

Samuti mängis Cohen mitmetes teistes telesarjades, näiteks «Õde Jackie», «NYPD Blue» ja «Law and Order». Kõige kuulsamaks rolliks peetakse aga tema tegelaskuju sarjast «Seks ja linn», kus mängis Miranda tegelaskuju koduhoidja Magda rolli. Samuti mängis Lynn Cohen kaasa ka mõlemas «Seks ja linn» filmide osades.

Coheni osalusega filmide hulka kuuluvad teiste seas filmid «Walking and Talking», «Cradle Will Rock», «Eagle Eye», «The Station Agent», «München» ja «Across the Universe». Ta oli tuntud ka rolli Mag'i poolest filmist «The Hunger Games: Cathing Fire».

Lynn Cohen oli abielus Ronald Theodore Coheniga alates 1964. aastast ja neil oli üks laps.

Pärast Lynn Coheni surmateadet, kirjutas «Seks ja linn» staar Sarah Jessica Parker oma Instagrami kontole Cohenile austuse avaldamiseks: «Ilus Lynn Cohen. Miranda kallis ja vajalik Magda. Meie kallis «Seksi ja linna» kolleeg. Anne, arm, inspiratsioon. RIP X, SJ»

Kristin Davis (tuntud kui Charlotte sarjast «Seks ja linn») jagas Sarah Jessica Parkeri postitust oma Instagrami story'is, lisades postitusele kirja: «Tänan Lynni armu ja toetuse eest. Nii palju annet.»

Coheniga koos «The Hunger Games: Cathing Fire» filmis rolli teinud Sam Claflin postitas Twitteri kontole kaks filmi kohta tehtud liikuvat pilti, lisades tekstina juurde: «Kannan sind igal pool. Alati. Palju armastust sulle, Lynn. Ole õnnistatud. RIP x.»

Vaadake rohkem austusavaldusi allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles