Venezuela meest süüdistatakse selle eest, et kohtles naabrinaist 30 aastat oma seksorjana

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

56-aastast Caracase lähedusest pärit Matias Salazarit süüdistatakse oma naabrinaise seksuaalses ärakasutamises.
 

Matias Salazarit süüdistati ka mitmes teises kuriteos, sealhulgas psühholoogilises ja seksuaalses kallaletungis 49-aastase Morella suhtes.

Prokurörid ütlesid oma avalduses: «Kurjategija manipuleeris ja kasutas seksuaalsel teel naist ära koguni kolmekümne aasta jooksul.»

Kinnipeetav Matias Salazar elas aastaid koos oma naise ja tütrega Morella vastasmajas. Mitmed Salazarit tundvad anonüümseks jääda soovivad isikud väitsid, et pole mehe juures midagi ebaharilikku märganud ning ta on nende vastu alati sõbralik olnud.

Salazari advokaat Jose Briceno ütles esmaspäeval ajakirjanikele, et tema klient on vaid meedia nõiajahi süütu ohver.

Naabrite teatel 24. jaanuaril riigi hallatava naiste tugiameti harukontorist põgenenud Morella naases hiljem koos prokuröridega oma korterisse.

Morella korteris käinud naabri kinnitusel olid naise korteris vaid üksikud esemed. «Tema korteris oli vaid kolm riideeset, mõned vanad kingad, põrandale tehtud kaheinimese voodi, vana ventilaator ning vana televiisor.»

«Inimesed ründavad meie tänava elanikke, küsides, miks me sellest politseile varem ei teatanud. Aga me lihtsalt ei teadnud midagi,» räägib murelik naaber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles