Erakordne võimalus! ⟩ Tasuta kaheks kuuks Bahamale: asjal on üks konks

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Iga eestlane unistab praegusel sombusel ajal pääseda pikemaks ajaks kusagile sooja paika, kui vaid raha jaguks. Airbnb teeb selle unistuse teoks ja saadab inimesed kaheks kuuks Bahamale, aga mitte niisama ilusat ilma nautima.

Lühiajalisi majutusi pakkuv ettevõte Airbnb otsustas Bahama tragöödiale raskel ajal abikäe ulatada ja pakub viiele inimesele tasuta majutust, kes läheksid appi orkaanikahjustusi likvideerima. Tegemist on küll niiöelda tööotsaga, aga usume, et sellise ahvatleva pakkumise juures on kätemeri püsti.

Möödunud aasta oktoobris Bahamal aset leidnud laastav orkaan võttis elu vähemalt 67-lt inimeselt ja rahaline kahjum ulatus miljonitesse eurodesse. USA abiorganisatsiooni sõnul nägi orkaan Doriani hävitustöö välja nagu oleks Bahamale tuumapomm visatud. Orkaan hävitas 90 protsenti Bahama saare taristust. 

Heategevuse eesmärk on nüüdsest kõike samm-sammu haaval taastada. Kui sina oled üks õnnelik, kes välja valitakse, veedad kaheksa nädalat imelise temperatuuriga riigis, kus laed akusid ja teed samal ajal heategevust.

Lisaks sukeldumisele, saad tegeleda ka kalapüügi ja korallrahu taaselustamisega. Osaled traditsioonilises paadiehituses ja õpid põlispuude paljundusvõtteid.

«Partnerlus Airbnb-ga on uskumatu võimalus aidata veelgi enam säilitada meie kultuuri ja ressursse ning jagada maailmaga mitmekesist riiki ja Bahama eluviisi,» ütleb Bahamas National Trusti direktor Eric Carey.

Kandideerida saab SIIN ja tähtaeg kukub 18. veebruaril.

Vanust peab olema vähemalt 18 eluaastat ja Bahamal tuleb veeta alates aprillist maini 2020. Rõhutame, et tegu pole lihtsalt rannas vedelemise ja nautimisega, vaid sa pead taastamistöödel enda panuse andma. Taotlejad peavad tõestama oma pühendumust saare elus osalemisele. See on raske töö, kuid kindlasti tunduvalt rahuldustpakkuvam, kui sinu praegune üheksast viieni kohustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles