Hooldekodu täitis 85-aastase naise äärmiselt ebatavalise soovi

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Suurbritannia hooldekodus elaval 85-aastasel Mavisel on olnud pikka aega üks soov – näha pingviine.

Seega, kui hooldekodu käivitas soovide puu algatuse, teadis Mavis kohe, mida küsida. Kuid selle asemel, et Mavist lihtsalt pingviine vaatama viia, astus hooldekodu sammu kaugemale – naisele korraldati kohtumine kahe pingviiniga, keda ta võis lausa sülle võtta.

Hooldekodu külastanud pingviinid Pringle ja Charlie, kes veedavad oma päevi tavaliselt Heythropi loomaaias, on harjunud inimestega kontaktis olema. Lõuna-Ameerikast pärit linnud on harjunud ka soojema kliimaga ning suudavad kohaneda erinevate keskkondadega. Pingviinipaar kohtub regulaarselt uute inimestega, osaleb töötubades ja hariduskõnelustel, mille eesmärk on tõsta üldsuse teadlikkust looduskaitseküsimustest kogu Suurbritannias.

Kui pingviinid Mavisega kohtusid, siis istusid nad hea meelega tal süles ja võtsid vastu mõned paitused. Mavisele meeldis üllatus muidugi väga ning ta kandis selleks puhuks isegi pingviiniteemalist kampsunit.

«On äärmiselt oluline, et meie asukad tunneksid end siin hästi ja nende päevad oleksid vaheldusrikkad. Mavis on alati rääkinud oma armastusest pingviinide vastu, seega olime väga põnevil, et saime tema unistuse täita,» ütles hooldekodu esindaja Jo Pohl.

Vaata vahvat kohtumist allolevast videost:


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles