Täielik ebaõnn: veebipoest tellitud kleit ei jätnud midagi fantaasia hooleks

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Foto: Caters News/Scanpix

Usun, et nii mõnedki teist teavad, mis tunne on tellida internetist unelmate kleit, mis ei vasta saabudes sugugi ootustele. Kui mõnikord ei ole lihtsalt värv või lõige päris selline nagu pildil, siis ühel naisel õnnestus saada «kleit», mis ei katnud isegi tema tagumikku ära.

Natalie Weaver (26) on see õnnetu naine, kes tellis endale Pretty Little Thing veebipoest valgete täppidega rohelise kleidi, et seda siis eesootaval pereüritusel kanda.

Kuna Natalie rõivasuurus varieerub vahemikus 38-40, siis otsustas ta üllatuste vältimiseks tellida suuruse 40. Suur oli aga naise imestus, kui temani jõudis kleit, mis istuks selga pigem 8-aastasele lapsele. Kleiti selga proovides sai kartus kinnitust - antud rõivaese ei katnud isegi tema tagumikku ära.

«Ma tellisin kleidi neljapäeval ja valisin kohaletoimetamise järgmiseks päevaks. Tahtsin olla kindel, et saan selle kleidi õigeks ajaks kätte. Saabunud kleit ei olnud aga kindlasti suurus 40, ega sobiks selga kellelegi, kes on pikem kui 160 sentimeetrit,» ütles Natalie. «Kõikide minu sõprade arvates oli see hirmnaljakas, kuid mina ei julge pärast seda kogemust sealt veebilehelt vist iial midagi osta,» lisas ta.

Pole vist vaja isegi mainida, et Natalie saatis kleidi tagasi ja kandis pereüritusel midagi vähem paljastavamat.

Kui ka sinuga on midagi taolist juhtunud, siis jaga oma kogemust kommentaariumis.

Reklaamfoto
Reklaamfoto Foto: Caters News/Scanpix
Saabunud kleit tagantpoolt
Saabunud kleit tagantpoolt Foto: Caters News/Scanpix
Saabunud kleit eestpoolt
Saabunud kleit eestpoolt Foto: Caters News/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles