Vaata, mille võttis naine sünnitama minnes haiglasse kaasa, et tema mees magama ei jääks

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Kuigi teleseriaalidest ja filmidest võib jääda mulje, et sünnitamine on üsna kiire ja lihtne tegevus, siis päriselus on see enamasti pikk ja vaevaline protsess. Seetõttu võivad kõrvalseisjad enne pisikese sündi lausa magama jääda (isad, me vaatame teie poole).

Kahe lapse ema Samantha Mravik-Miller paljastas humoorika viisi, kuidas ta plaanis oma meest haiglas ärkvel hoida, et tema ei peaks üksinda tõmblema. Nimelt pakkis naine sünnituskotti lisaks muudele vajalikele asjadele ka mängurelva, mis laseb vahtkuule.

Samantha tunnistas Facebookis, et kui ta viis aastat tagasi oma esimest last sünnitama läks, siis oli tal raskusi oma abikaasa Chadi ärkvel hoidmisega. Kuigi sel korral oli Samanthal planeeritud keisrilõige, teadis ta, et sellele järgnevad unetud ööd haiglas. Ja üks oli kindel - lapse isa ei maga õndsat und, samal ajal kui tema vastsündinuga tegeleb.

Samantha lisas kõnealusest mängurelvast pildi ka Facebooki, kirjutades juurde, et see on nipp kõikidele emadele, kes muretsevad unetute ööde pärast haiglas koos vastsündinu ja tema magava isaga.

Kõik need, kes tundsid pärast selle artikli lugemist Chadi pärast muret, võivad rahuneda, sest mees täitis oma osa ja mängurelva ei läinudki vaja.

Paljud emad olid Samanthale selle idee eest tänulikud ning kirjutasid, et plaanivad nüüd isegi seda nippi kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles