250 sõidutundi teinud naine väidab, et läbis sõidueksami tänu banaanidele

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Kas sina oled kuulnud kõlakat, et banaanide söömine enne eksamit aitab närve rahustada ning tänu kaaliumisisaldusele parandab tulemust? Igal juhul üks naine vannub, et just see oli tema salarelvaks.

Plymouthist pärit Katie Simms kukkus läbi mitmeid sõidueksameid ning oli kokku võtnud juba 250 sõidutundi nelja erineva sõiduõpetaja käe all. Läbimurre toimus tema jaoks siis, kui ta katsetas «sõidueksami supertoitu».

25-aastane naine sõi enne eksamit ära kolm banaani ning eksami läbis veatult. «See kõlab naeruväärselt, kuid ma olen kindel, et läbisin eksami, sest sõin banaani või kolm. Seda soovitas mulle sõber ja küsisin sõiduõpetajalt, kas asjal on tõepõhi all.»

Sõiduõpetaja sõnas, et seda küsitakse temalt sageli ning kui sa ei oska ikka sõita, siis ei aita sind ka ükski banaan. Ometi soovitavat mitmed õpetajad eksamipäeval banaane süüa, kuna see aitab närve rahustada.

«Sellest mulle piisas. Ma lootsin, et tänu sellele maagilisele puuviljale ei pea ma enam kunagi eksamiõudust kogema. Ma ei ole aga kindel, kas asi on selles, et ma sõin kolm banaani või tõsiasjas, et ma uskusin oma salaretsepti – igal juhul see töötas,» vahendab Metro õnneliku Katie sõnu.

Naine ütles, et katsetas ka muid ebauskumusi, näiteks kahe soki ühes jalas kandmist. Kuid miski ei aidanud peale banaanide.

Banaanil on muidugi palju kasulikke omadusi. Loe siit, miks banaan on tervislik!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles