Uuring ⟩ Paljud inimesed, kes teenivad üle 100 000 euro, on õnnetud nii oma elus kui suhtes

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Öeldakse, et õnne ei saa raha eest osta ja raha ei tee õnnelikuks. Palju teenivad inimesed on uuringus just sedasama mõista andnud, vahendab Daily Mail.

Uuringu kohaselt kogesid 69 protsenti enam kui 100 000 eurot aastas teenivat inimest suuri suhteprobleeme.

Advokaadibüroo Howard Kennedy tellitud uuringu eesmärk oli testida kuulujutte, mille kohaselt on paljud tuluteenijad nii õnnetud, et mõjuvad ärile kehvasti. Uuringule vastas üle 500 suure sissetulekuga inimese, kelle hulgas olid ka multimiljonärid. Inimesed jaotati kolme kategooriasse: ettevõtte omanikud, aktsionärid või juhatuse liikmed ja tegevdirektorid.

Suurepalgalised inimesed tunnistasid, et tööpinge mõjutab nende paarisuhet ja 46 protsenti kaebles pika tööpäeva üle. Veidi enam kui kolmandik (38 protsenti) süüdistas lähetusereise suhte purunemises, sest kodust tuli liiga palju eemal olla.

36 protsenti leidis, et töö kahjustab suhet samavõrra kui truudusetus, samas kui umbes 27 protsenti arvas, et see on sama hävitav kui laste kasvatamine. 71 protsenti oma probleeme tunnistavatest inimestest arvasid, et stress mõjutab nende produktiivsust ja töötulemust.

«Töötajad pole robotid, kes suudavad stressi ja suhteprobleemid maha raputada, nii kui kontoriuksest sisse astuvad,» kommenteerib Lois Langton Howard Kennedyst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles