/nginx/o/2019/12/19/12821548t1h1818.jpg)
Värskendavast ja magusast suvelemmikust Hugost ei pea talvel loobuma. Selle retseptiga teeb ka kuuma Hugo valmis.
Värskendavast ja magusast suvelemmikust Hugost ei pea talvel loobuma. Selle retseptiga teeb ka kuuma Hugo valmis.
Hõõgveini, munapunši ja soojade smuutide kõrvale mahub külmal aastaajal ka üks kuum Hugo. Leedriõiesiirupi ja Proseccoga värskendava segu saab kergesti soojendavaks variandiks muuta.
Olgu sul siis ees lõõgastav tüdrukuteõhtu või pidulik eine pereringis: kuum Hugo sobib igaks elujuhtumiks.
Vaja läheb:
Valmistamine
Kuumuta potis valge vein ja pane tähele, et see keema ei läheks.
Lisa seejärel leedriõiesiirupit ja laimimahla ning kuumuta lühidalt veelkord.
Nüüd võid kuuma Hugo klaasi valada ja mündilehtedega kaunistada.