Ups! Tuleb välja, et mehed ei mõtlegi 8000 korda päevas seksile

Triin Sepp
Copy
Paneme paika - KUI tihti mehed siis ikkagi seksile mõtlevad?
Paneme paika - KUI tihti mehed siis ikkagi seksile mõtlevad? Foto: Shutterstock

Teadlased on teinud kümneid uuringuid, et lõplikult teada saada, KUI tihti mehed siis ikkagi seksile mõtlevad. Kõige röögatum saadud tulemus on umbes 8000 korda päevas ehk siis umbes kord kümne sekundi jooksul. Ent kas tõesti on asi nii hull?

Ilmselt mitte. Tuleb välja, et tegemist on siiski valearvutusega ning meestel jätkub mentaalset energiat muukski, kui ainult oma geenide edasi kandmiseks, vahendab The Frisky. Ohio osariigi ülikool toob uues uuringus välja, et tegelik seksikogus meeste mõtetes on palju väiksem – see tuleb neile meelde umbes korra tunnis. Tundub, et meestel on aega ka muudeks mõteteks, sest kuigi seks on esikohal, 19 korda päevas, siis toit on napilt teine, 18 korda. Võrdluseks mõtlevad naised seksile päevas 10 korda ning  toidule lausa 15.

Jah, fakt, et mehed mõtlevad seksile rohkem kui naised, on tõsi. Ent teadlased avastasid, et tegelikult ei olene seksi peale mõtlemise tihedus soost, vaid pigem sellest, kui mugavalt  ning kindlalt tunneb inimene ennast oma seksuaalsuses. Sellest lähtuvalt võib öelda, et naised, kes on seksi suhtes enesekindlad, mõtlevad sellele ka tihemini kui mehed, kes oma seksuaalsusega sina peal pole. Teadlased lisasid, et seetõttu mõtlevad naised seksist ka üldjuhul vähem, sest just neil on väga tihti probleeme ennast oma  seksuaalsuses mugavalt tundmisega. Seega mõjutab seksile mõtlemise kogust hoopis inimeste sotsiaalne käitumine ning mitte niivõrd bioloogilised suundumused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles