Räägitakse, et hertsoginna Meghan olevat oivaline võõrustaja. Õnneks on ta avaldanud ka mõned oma parimatest peotrikkidest.
Meghan Markle'i nõksud jõuludeks + vürtsikas kokteiliretsept
Hertsoginna Meghan ja prints Harry veedavad selle aasta jõulud esimest korda oma väikse pere ringis, mitte kuninganna ega teiste sugulastega. Väidetavalt mööduvad need pidupäevad väikse Archie ja vanaema Doriaga nende Frogmore Cottage'is. Kas on oodata ka teisi külalisi, pole veel teada. Küll on aga teada, et hertsoginna Meghanile on jõulud väga olulised.
Kuidas tekitada endas jõulutunnet?
Neli aastat tagasi ehk aastal 2015, kui Meghan Markle oli veel näitlejanna seriaalis «Suits» ja ta pidas elustiiliblogi TIG, jagas ta jõulunõuandeid ka väljaandele Grazia Daily, mis tuletas neid sedapuhku hea sõnaga meelde.
Meghan Markle kõneles toona, millisena ta endale õigeid jõule ette kujutab ja millele ta isiklikult rõhku asetab. Nii ütles ta näiteks, et pühad koos sõpradega lasevad «murda jõulutavasid ja vältida tädi Julie puuviljakooki! Las iga sõber toob kaasa mõne toidu või tehke koos köögis süüa.»
Kavalad kaunistused
Tavaliselt kaunistatakse trepikäsipuid vanikute või magnooliaokstega, kuid samal kombel võiks endise näitlejatari sõnul kaunistada ka peegli- või mõne muu kunstiobjekti ääri kas esikus või elutoas. Ka hõbedakarva aksessuaarid nagu kandikud või pähklitoosid lisavad pidulikku meeleolu.
Käsitsi kirjutatud lauakaardid
Väga tähtis on hertsoginna Meghani jaoks läbimõeldud lauapaigutus. Kunagi teenis prints Harry abikaasa lisaraha kalligraafiaga, kirjutades käsitsi kutseid või kohakaarte. Selge, et tema pidulaual on tagasihoidlikud, aga imeilusad nimekaardid. Loomulikult käsitsi kirjutatud!
Meghani retsept: vürtsitatud pühadekokteil mandlipiimaga
Maitsemeeli hellitatakse isetehtud kokteiliga mandlipiimast ja jõuluvürtsidest.
Vaja läheb:
- 4 tassitäit magustamata mandlipiima
- 1 tl kaneeli + 1 tl kardemoni + 1 tl jahvatatud ingverit
- 1/2 tl nelki
- 6-8 vees leotatud kuivatatud datleid
- oma lemmikburbooni
- kaunistuseks kaneelipulki
Valmistamine:
Sega kõik koostisained (välja arvatud alkohol) võimsas blenderis ja siis kalla nad väiksesse kastmepanni. Kuumuta madalal temperatuuril ja lisa siis 120-180 ml viskit kannukesse, vastavalt oma sõprade maitsele. Vala kõigile jook ja kaunista kaneelipulgaga. Kui sa eelistad seda jooki külmana, siis jäta kuumutamine vahele ja loksuta kõvasti kokteilišeikeris ning serveeri šampanjaklaasides, millele on tehtud väike kaneeli-/suhkruäär. Imekaunis ja samavõrra maitsev!