Jennifer Anistoni huulepulgatrikk on soodne, aga tõhus

Naine
Copy
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: PBG/Empics Entertainment

Kaunis musisuu ja pidustused on teineteise jaoks kui loodud. Samas tuleb kogu õhtu meeles pidada, et kui sul on võimas värv huulel, siis võib juba klaasike kihisevat või tühipaljas suudluski viia selle nelja tuule poole. Mis pole tore. Siin on aga staarmeikija trikk, mis aitab.  

Sellist asja nagu laialivalgunud huulevärv või üksik pliiatsikontuur ümber suu sa ühelgi punase vaiba üritusel ei näe. Staaridel on värv alati täpselt ja kindlalt paigas, just seal, kuhu see algselt kanti. Mis hookuspookus siin taga on?  Kuulsuste meigikunstnik, Jillian Dempsey reedab saladuse, mis hoiab näiteks Jennifer Anistoni kauneid huuli laitmatuna ja selleks on  puudripaber. 

Puudripaber loob täiuslikult värvitud huuled 

Kauni läikega kreemjad huulepulgad on esimesed, mis kipuvad määrduma ja huultelt kaduma. Matid alternatiivid aga meeldivad vähestele, kuna tekitavad paljude meelest nahale kuiva ja pingsa tunde. 

Puudripaber on muidugi eelkõige ülemäärase näorasu ohjeldamiseks mõeldud, kuna paber imab rasu ja läige kaob nagu nõiaväel, kuid Jillian Dempsey kasutab sedasama põhimõtet ka huultel, vajutades puudripaberi värskelt värvitud huultele. Tulemuseks on suurepärane matt tulemus, mis püsib kaua ja usaldusväärselt.

Teinekord tehakse sedasama trikki ka pabertaskurätikuga, ent see ei toimi sama hästi, kuna taskurätik ei sisalda rasuimavaid osakesi ja liiga palju huulevärvi läheb kaotsi, kirjutab Bunte.

Investeering puudripaberisse tasub end ära ka siis, kui su nahk on kõike muud kui rasune. Ilus ja intensiivne huulevärv, mis ei lähe laiali, teeb sust õhtu naela! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles