Staarid, keda peeti Hollywoodis liiga koledaks

Naine
Copy
Sarah Jessica Parker, Rachel McAdams & Diane Keaton
The Family Stone (2005)
Sarah Jessica Parker, Rachel McAdams & Diane Keaton The Family Stone (2005) Foto: Cap/rfs/Image Supplied By Capital Pictures

Kas keegi on sulle kunagi öelnud, et sa oled kole? Tead küll, et see pole tõsi ja seda kasutatakse vaid sinuga manipuleerimiseks, ent ometi teeb see haiget. Need staarid siin pole samuti valusast «tõerääkimisest» pääsenud, kuid on selja sirgu löönud ja sooritanud korraliku tähelennu. 

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker 'The Starry Messenger' teater
Sarah Jessica Parker 'The Starry Messenger' teater Foto: Nils Jorgensen/Capital Pictures/JOR/Capital Pictures

Olgugi et Sarah Jessica Parker purjetas kultusseriaaliga «Seks ja linn» edu laineharjal, leidus talle endiselt raevukaid vastaseid isegi siis, kui seriaal oli juba läbi. Ajakirja Maxim järgi kandis ta 2008 koguni tiitlit «Unsexiest Woman Alive». Õnneks pole ükski taoline pahatahtlik ja räige seisukohavõtt näitlejannat heidutanud ega teda senini peatanud. 

Winona Ryder

Winona Ryder
Winona Ryder Foto: Richard Shotwell/AP

Winona Ryder pidi samuti  Hollywoodis raskustega maadlema. Naise karjääri alguspäevil ütles režissöör ühel prooviesinemisel, et näitlejanna peaks oma ameti sinnapaika jätma lihtsalt seetõttu,  et ta ei ole piisavalt ilus, kõneles Winona Ryder intervjuus ajakirjale Interview Magazine.

Jessica Chastain

Jessica Chastain üritusel Costume Institute Benefit, Schiaparelli ja Prada näituse «Impossible Conversations» avamisel muuseumis Metropolitan Museum of Art, New York.
Jessica Chastain üritusel Costume Institute Benefit, Schiaparelli ja Prada näituse «Impossible Conversations» avamisel muuseumis Metropolitan Museum of Art, New York. Foto: Vince Flores/UK Press/Press Association Images

Tema punased juuksed on ta sümbol ja kaubamärk. Ometi üritas üks režissöör Jessica Chastaini tema näitlejatee alguses veenda, et naisel tuleb oma juuksed ära blondeerida. Võib vaid kergendust tunda, et Chastain ei toonud oma ilusaid kiharaid ohvriks.  

Chrissy Teigen

Modell Chrissy Teigen koertega New Yorgis jalutamas 
Modell Chrissy Teigen koertega New Yorgis jalutamas Foto: Christopher Peterson/Christopher Peterson/BuzzFoto.com

2000. aastal jõudis Teigen ajakirja Sports Illustrated kaanele. Seevastu kuulus Ameerika rõivakett Forever 21 ei palganud teda eelnevalt oma moekampaaniasse, kuna naine olnud nende sõnul liiga paks. Kumb seda otsust rohkem kahetsema pidi?!

Mindy Kaling

Mindy Kalling auhinnatseremoonial 2016 Glamour Women Of The Year Awards, Hollywood, California.
Mindy Kalling auhinnatseremoonial 2016 Glamour Women Of The Year Awards, Hollywood, California. Foto: VALERIE MACON/AFP

Kallingi edukas komöödiaseriaal «The Mindy Project» ei näita üksnes tema näitlejavõimeid, vaid ta ka kirjutas ja tootis selle. Mindi Kallingi koomikuannet märgati küll varemgi ja ta kutsuti ka ühte sitcom-seriaali, ent peaosatäitjana eelistati siiski kedagi «kenamat».  

Minka Kelly

Minka Kelly NBC Universal Networks Summer, 2008 All-Star Party.
Minka Kelly NBC Universal Networks Summer, 2008 All-Star Party. Foto: XLNY/Stella Pictures

Võiks ju arvata, et Hollywoodis tehakse kõike ilu nimel, kuid mitte Minka Kelly. Tollal 19-aastasele Kellyle lubati abi näitlejatee  sillutamisel, juhul kui ta enne mõned operatsioonid läbi teeb. Naine loobus tänades — ja nagu näha, sai ilma nendetagi ​suurepäraselt hakkama. 

Meryl Streep

Meryl Streep / portreefoto filmist «Still of the Night» 1982 
Meryl Streep / portreefoto filmist «Still of the Night» 1982 Foto: akg-images/akg-images

Meryl Streepi peetakse üheks andekaimaks näitlejannaks kogu maailmas. Oma karjääri algul ei läinud asjad aga sugugi libedalt. Näiteks režissöör Dino De Laurentiis ei tahtnud 1976 teda filmi «King Kong» palgata, kuna ta ei olevat piisavalt ilus. Täpsemalt oli härra oma pojalt itaalia keeles küsinud, miks too «nii koleda asja» endaga kaasa tõi. «Che brutta!» öelnud režissöör oma pojale Streepi kohta. Meryl Streep, kes aga saab itaalia keelest suurepäraselt aru, vastas talle omaselt meeldivalt toonil, et vabandab, kuna «pole piisavalt ilus tema ahvi-filmi jaoks,» meenutas Streep muiates telesaates «The Graham Norton Show.»

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon ja Vince Vaughn filmis «Four Christmas» (2008)
Reese Witherspoon ja Vince Vaughn filmis «Four Christmas» (2008) Foto: PLANET PHOTOS/PLANET PHOTOS

Kõik väiksed tüdrukud, kelle pisike kasv kõigile ette jääb: kunagi öeldi ka Reese Witherspoonile, et ta polevat piisavalt pikk (ega muidugi ka piisavalt kena), et Hollywoodis läbi lüüa. Oma 156 sentimeetriga kuulub ta tõepoolest väiksemate näitlejannade hulka, ometi saavutas ta just tänu sellele ikoonilise rolli filmis «Arukas blondiin.» 

 

Allikas: Promipool

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles