Meghan Markle’i eeskuju valitseb kihlasõrmuste trendi ka aastal 2020

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Sussexi hertsoginna 2019 novembris Lõuna-Aafrikas
Sussexi hertsoginna 2019 novembris Lõuna-Aafrikas Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Lumised mäenõlvad, jõulupühad, uusaastapidustused ja valentinipäev on vaid mõned põhjustest, miks talv on üks romantilisemaid aegu aastast ning ideaalne aeg kihlumiseks.

Prints Harry ja Meghan Markle teatasid oma kihlusest 2017. aasta novembri lõpus ning Meghani sõrmus on senini üks meeldejäävamaid ehteid omataoliste seas.

Prints Harry lasi selle spetsiaalselt valmistada. Selle keskmes on Botswanast pärit teemant, kus paar varasemalt koos puhkamas käis. Seda raamivad kaks väiksemat teemandit, mis kuulusid printsess Dianale. Nii on Harry ema sümboolselt nendega armastuses kaasas.

«Sõrmus on ilmselgelt kollasest kullast, kuna see on Meghani lemmik ning põhikivi tõin ma Botswanast, väiksed teemandid on pärit aga mu ema ehtekollektsioonist, et tagada – ta on meiega sel pöörasel sõidul kaasas,» ütles Harry toona BBC-le.

Meghani kihlasõrmus
Meghani kihlasõrmus Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Images/Scanpix

Just sellele tasemele viidud personaliseerimine on kõige tähtsam trend, mida peaksid need, kes 2020. aastal kihlasõrmust valivad, teadma, ütleb teemantiekspert Andrew Brown ajakirjale Hello!. Trendiks on sõrmus, mis on hästi läbi mõeldud ja sihitud just kandjale.

Andrew sõnul on trendiks kujunemas veel üks tegevus: otsusesse oma tulevase abikaasa kaasamine. Ainult nii saab kindel olla, et sõrmus saab selline, mida ta igapäevaselt imetleb. Võib arvata, et seda tegid ka Harry ja Meghan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles