Neljapäeval toimus Stockmanni kaubamaja uuenenud toiduosakonna avamine. Sündmuse rikkaliku menüü autoriteks olid Eestit Bocuse d'Oril esindanud meisterkokad Vladislav Djatšuk, Heidi Pinnak ja Pavel Gurjanov.
GALERII: Stockmann avas koos Bocuse d'Or kokkadega uuenenud toiduosakonna
Eksklusiivsel avaõhtul pakkusid Eestit maailma kokandusala tippvõistlusel Bocuse d'Or esindanud meisterkokad Vladislav Djatšuk, Heidi Pinnak ja Pavel Gurjanov rikkaliku valiku Stockmann Delikatessi parimatest paladest. Serveeriti üle 200 toote, sealhulgas muskaatkõrvitsasalatit Blue kongo kartuli ja ürdikastmega, delikatess-ohakat ja ufo-kõrvitsat; hiidkrevette popkornis; õrna pardimaksa pâté’d ning siiakala tartari Stockmanni majaleivaga.
«Poe valik on väga rikkalik. Leian siit alati inspiratsiooni menüü koostamiseks nii oma restoranikülalistele, aga ka kodusteks eineteks,» märkis restoranide Mon Repos ja Tchaikovsky peakokk Vladislav Djatšuk.
«Toit ühendab ja toob inimesed kokku,» sõnas toiduosakonna juhataja Mairika Juhandi ja ütles, et Stockmanni toidupoe eesmärk on aidata kiire elutempo juures tuua hea toidu ümber inimesed, kes on meile olulised.