Lähisuhtes vägistamise ohvriks langenud naine: olin hoor ainuüksi teiste meeste läheduses seismise pärast

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

24-aastane Mayci Jones Neeley rääkis väljaandele The Sun, et kui keeldus oma poiss-sõbrale süütust kaotama enne abielu, uimastas mees ta ning seejärel vägistas.

Mayci kohtus toreda noormehega uue aasta tervituspeol. Kuna tol ajal elasid noored erinevates linnades, otsustati proovida kaugsuhet. See kestis neli kuud ning siis kolis noormeees samasse linna ja noored hakkasid koos elama. Siis aga muutus mees hoopis teistsuguseks.

«Ta oli kohe äärmiselt armukade ja kontrolliv. Ta tahtis kogu aeg mu telefoni näha,» meenutab Mayci. «Ma ei tohtinud isegi teiste meeste lähedal seista, sest siis olin kohe lits ja hoor.»

Lühikese ajaga läksid asjad telefoni kontrollimisest veelgi kaugemale. Mees hakkas õhutama naist alkoholi tarbima ning temaga seksima.

«Ma ei joo usulistel põhjustel, mormoonidel on see keelatud. Samuti ei tahtnud ma oma usu pärast enne abiellumist seksida, kuid ta puudutas mind ikkagi viisil, mis mulle ei meeldinud,» selgitab Mayci.

Lisaks manipuleeris mees Maycit iseendale viga tegemisega. Kord lükkas ta tüdruku nii kõvasti vastu ukseraami, et Mayci lõi jala veriseks. Seda nähes hakkas mees end rusikatega näkku peksma ja vabandama. Ühel teisel korral torkas mees oma randme nõelaga veriseks, sest teadis, et Mayci ei kannata verd ega nõelu.

«Lõpuks olime teinud ka kõikvõimalikke seksuaalseid asju peale päris vahekorra. Ta teadis, et ma ei taha enne abiellumist seksida ning kui tal minu keeldumisest kõrini sai, uimastas ta ühel õhtul mu joogi ning vägistas mu,» meenutab naine oma üleelamisi. «Ärgates tundsin nagu oleksin vati sees. Eelmisest õhtust ei mäletanud midagi, kuid sain aru küll, et olime seksinud. Ma ei tahtnud seda uskuda. Kui ütlesin, et ma ei mäleta eilsest midagi, vihastas ta mu peale, et ma meie esimest korda ei mäleta.»

Mayci varjas ahistamist ja vägivalda oma sõprade ja pere eest, sest kartis, et tema lähedased peavad teda lolliks. 

«Mul oli nii piinlik ja ta oli pandnud mind tundma, et ma olengi sellist kohtlemist väärt. Ma uskusin, et keegi peale tema ei tahakski minusugust,» tunnistab naine. 

Naine varjas ahistamist neli aastat. Kui ta lõpuks mehe maha jättis, oli ta nii katki, et muutus agressiivseks ja vihaseks. 

«Ma süüdistasin iseennast. Ma ei osanud selle valuga toime tulla. Nägin luupainajaid. Alles siis, kui suutsin tunnistada, et mina olin ohver, suutsin toimunut aktsepteerida ja hakata sellest üle saama ning teraapiasse minna,» jagab Mayci oma kogemust. 

Nüüdseks on Mayci uues ja õnnelikus suhtes. Tema uus partner teab, mida naine on pidanud läbi elama ning on talle toeks.

«Tema on aidanud mul usalduse meeste vastu taastada. Ta on tõeline õlg, mille najale toetuda,» rõõmustab Mayci.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles