Uus traditsioon lapseootel paaride seas – gender reveal party

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Kes ei tahaks muuta igat sündmust veelgi erilisemaks? Raseduse ajal on üheks selliseks kindlasti oma tulevase lapse soo teada saamine. USAst pärit soo avaldamise pidu on kogumas populaarsust ka Eestis ning pakub üllatusmomenti nii tulevastele lapsevanematele kui nende lähedastele.

Geneder reveal party ehk soo avaldamise pidu peetakse tavaliselt oma lähedastega, kellega koos saadakse teada sündiva lapse sugu. Selleks leitakse väga eriskummalisi viise. Populaarsed on nii värviliste konfettidega õhupallid, tossupommid kui ka vastavat värvi sisuga tordid. Pampers annab nõuandeid, kuidas korraldada endale või oma lähedasele üllatusi täis õhtu.

Külalised

Kui korraldad peo sõbrale või lähedasele, uuri, kellega koos nad sooviks õhtut koos veeta. Ehk pole nad veel kõigile oma lapseootusest teada andnud ning sooviks vaid väikest ringkonda enda ümber, näiteks vaid peret või sõpru. Külaliste hulgast sõltuvalt saab panna paika kõik muu (asukoht, snäkilaud ja nii edasi).

Salajase info korraldamine

Mõistagi ei tohi tulevased vanemad ja teised midagi sündiva lapse soost teada. Seega on kaks võimalust: kas seltskonnast üks saab arsti suletud ümbriku, mille sees on kirjas tulevase lapse sugu ning korraldab vastavalt sellele peo, või viiakse ümbrik otse teenusepakkujale (tordimeister või õhupalli/tossupommi müüja) ning lastakse temal salaja õiget värvi lahendus kokku panna. Lähtu eeskätt tulevaste vanemate soovidest, sest vahel ei taha tulevased vanemad, et keegi sõpradest lapse soo enne neid teada saaks.

Dekoratsioonid

Mõistagi ei saa dekoratsioonid olla lapse soole viitavad (juhul, kui sina juba sugu tead). Tavaliselt on taolistel pidudel dekoratsioonid kahevärvilised: pool sinist, pool roosat. Nii jätkub põnevust õige hetkeni. Paljud dekoratsioonipoed müüvad ka Eestis juba soo avaldamise peoks sobilikke dekoratsioone ning oskavad olla abiks valiku tegemisel.

Jäädvusta momenti

Ilmselt on vanemad ise sel õhtul nii elevil ja ärevuses, et videoklipp ja pildid üllatusmomendist on nende jaoks hiljem eriti armsad mälestused. Sageli soovitakse seda õhtut veeta vaid teatud inimestega, kuid hiljem jagatakse jäädvustust ka teistega. Jagage külaliste vahel ära, kes filmib ja kes vastutab piltide eest.

Nautige õhtut

See on väga oluline etapp lapseootuse juures ning muu ei oma sel õhtul tähendust. Tähistage sündivat beebit sõltumata sellest, mis soost ta on ning rõõmustage üheskoos peagi lisanduva pereliikme üle. Kui sa pole just täiesti kindel tulevaste vanemate huumorieelistustes, jätke soopõhised naljad tegemata.

Copy
Tagasi üles