Termoefektiga küüned: nii saad oma küünevärvi hetkega muuta

Naine
Copy

Kui su meel on küünevärvi osas sama muutlik kui praegused ilmad, siis on meil häid uudiseid. Viimasel ajal teevad ilma küünelakid, mille värvitooni saab muuta vastavalt tujule ja möödaminnes.  See ei tekita furoori üksnes instagramis, vaid on tõeline pilgupüüdja. 

Termoefektiga küünelakk sisaldab temperatuuritundlikke pigmente ja reageerib juba kõige väiksematelegi muutustele. Seega, niipea kui pesed käsi ja lased soojal veel üle küünte niriseda, muudavad need oma esialgset värvi.

Jutt käib temperatuuritundlikust polituurist, millel on tavalisel toatemperatuuril tema algne värvitoon, kuid mis muutub  soojemas keskkonnas tavaliselt heledamaks. Kui toon jälle maha jahtub, siis tuleb esialgne värv tagasi. Isegi kehatemperatuur võib vastavalt küünelaki värvispektrile teistsuguse tooni anda, kirjutab Elle

Kuidas värvimuutvat küünelakki kasutada

Kõigepealt puhasta küüned põhjalikult, et vabastada nad võimalikest õlidest ja mustusejääkidest. Seejärel kanna värvimuutev küünelakk samamoodi peale nagu mis tahes teinegi küünelakk. Kõige parem on kanda mitu kihti lakki, et efekt tuleks kõige paremini välja.  

Mõned lakid vajavad UV-lampi, teised mitte — oleneb tootjast ja isiklikest eelistustest. Kui küünelakk on kuiv, jäta pealislaki samm vahele, sest see võib muutliku iseloomuga värvi ära rikkuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles