Moekuulutaja lugejakiri: «salenduskuuriga» jäid alles vaid mugavad esemed, millest ei puudu elegants või väike vimka

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Moekuulutaja kutsus üles lugejaid kirjutama, millest nemad riiete valimisel lähtuvad ja kust inspiratsiooni ammutavad.  Vivian kirjutab, et ei aja taga brände, küll aga saab asjalikku nõu sotsiaalmeedia kanalitelt.

Kaks aastat tagasi hakkas mind huvitama minimalistlik elustiil. Võtsin kätte ning tegin oma riidekapis väga põhjaliku puhastuse: viskasin välja kõik riided, mis olid mineviku-mina omad, ei istunud hästi või kuulusid hoopis unistuste-mina garderoobi! Nii jäid alles vaid rõivad, mille stiil, materjal ja värv vastasid oleviku-minale, kes elab sellist elu, nagu ma parajasti elan. Need on enamasti kergesti hooldatavad, omavahel kombineeritavad ja mugavad esemed, millest ei puudu elegants või väike vimka. Vähem vaeva ja kergem elu, lisaks ei tule hommikuti pikalt kapi ees mediteerida, et leida, mida selga panna. Muidugi ei käi selline riidekapi «salenduskuur» üleöö.

Riietuse puhul kehtib põhimõte: tunne iseennast! See, mis näeb teise seljas hea välja, ei pruugi veel mulle sobida. Trendide järgimise asemel olen seega püüdnud hoopis mõista paremini riietumise universaalseid reegleid, mis arvestavad proportsioonide, materjalide, kehatüübi ja nahavärviga, mida järgides on oluliselt lihtsam iga päev mitte ainult meeldiv välja näha, vaid ka ennast suurepäraselt tunda!

Seega ei aja ma taga mitte brände ja trende, vaid sobivaid lõikeid, materjale ja värve, mida võib vabalt leida ka odavamatest või teise ringi poodidest. Inspiratsiooni pakuvad mulle Youtuber'id, nt Justine Leconte ja Audrey Coyne, kelle stiilinõuanded on ajatult naiselikud, asjalikud ja lihtsad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles