Mammu Couture: sada töötundi ühe imelise kleidi jaoks on seda väärt!

Naine
Copy
Mammu Couture
Mammu Couture Foto: Disainerid ja sõbrad

Mammu Couture etendused ilmusid TFW lavale nagu välk selgest taevast. Põhjamaise vaoshoituse asemel külluslik naiselikkus, ajaloolised volangiread, varjamatu koketerii. Üleöö sai Maria Tammeorust üks enim kõneainet pakkuvaid disaineried ja tema etendused on ühed oodatumatest. Mida sel korral näha saab, kirjutab moetalent endale omase kire ja otsekohesusega ise.

Mammu couture alustab uut hooaega jõuliselt minimalistliku põhjamaise joonega, millesse on põimitud värviderohked lahendused ning peensusteni välja töödeldud detailid. Esitleme esimest mantlite kollektsiooni ning toome vaatajani värskusest pakatavad sügistalvised rõivakomplektid, millega sobib väärikalt minna kontorist teatrisse. Kollektsiooni teises pooles tõmbame kardina eest ning lava täitub aegumatute kleitidega saabuvaks peohooajaks. Seegi kord kuuluvad kollektsiooni suuremahulised käsitsi valmistatud kangastest ja suursuguste tikanditega kõrgmoe kleidid, mille valmimiseks on kulunud sadu töötunde.

Brändile omased kehasse töödeldud siluetid on punase vaiba väärilised ning kuuluvad iga naise kappi, kes soovivad aegumatuid õhtukleite, mis põlvest põlve edasi anda ning kanda läbi aegade.

Mammu Couture
Mammu Couture Foto: Disainerid ja sõbrad

Kirg ja julgus unistada - see on käivitav jõud Mammu Couture taga. Kirest ja julgusest pulbitsevad ka Eesti naised. Pole nad midagi tagasihoidlikud ega soovi märkamatuks jääda.

Brändi 50ndate-hõngulised siluetid ja tülliplahvatused on isepäised ning astuvad vastu Põhjamaade ettevaatlikule minimalismile, neid toetavad ka uhked volangid, tikandid ja sametised detailid ning suuremahulised käsitöökangad.

VAATA Mammu Couture etendust TFW laval neljapäeval, 17.10 kell: 19.30

Mammu Couture
Mammu Couture Foto: Disainerid ja sõbrad
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles