GALERII ja TEST: Kas sa oled moeinimene?

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy

Enne, kui galerii avad, tee väike test, kas nii peen teema nagu mood üldse sulle jõukohane on. Tegemist on rahvusvaheliste ekspertide poolt tunnustatud moeinimese-testiga. Aega võtab see 1 minut.

Niisiis, kas sa oled moeinimene?

Heida pikk, põhjalik ja kriitiline pilk riietele, mis sul hetkel seljas on. Tõde selgub nüüd!

a) Kui sul ON midagi seljas, siis oled moeinimene, palju õnne!

b) Kui sul EI OLE mitte midagi seljas, siis... võid samuti moeinimene olla, kuid meil puuduvad hetkel selle väite kinnitamiseks tõendid. Olukord pole lootusetu!

Sekundiga sai põrmustatud eelarvamus nagu oleks mood vaid naiste valdkond ja endast lugupidav mees niisuguse kergemeelse teemaga tegelema ei peaks. kui ei pea, siis käi alasti ringi. Kui sa seda ei tee, tegeled moega nii ehk teisiti, milleks seda salata.

Perit Muuga
Perit Muuga Foto: Disainerid ja sõbrad

Mood pole sugugi mingi peenutseva, kitsa ja suletud seltskonna eksklusiivne hobi!  Mood kuulub kõigile meile, kes me tavatseme endale hommikul üht-teist selga panna. Tallinn Fashion Week, mis toimiub 16.-19.oktoobrini Tallinna Kultuurikatlas, varustab sind rikkalike ideedega, mida sügisel kanda. Ning ainulaadselt maailma moenädalate seas saab Tallinna omal suuremat osa laval nähtust ka otsekohe osta.

Ole esimene, kes teab - vaata läbi suur galerii, kust saab juba enne esimest etendust luurata, mida sel sügisel lavale tuleb.

Elagu Eesti mood ja moeinimesed!

Eve Hanson. Hõbenõela nominent
Eve Hanson. Hõbenõela nominent Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles